Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimnazista/egyetemista Lányok/Nők! Tudnátok úgy tanulni, hogy közben a férfi arcán ültök és ő nyal titeket?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2016. jan. 29. 12:34
2/11 A kérdező kommentje:
1: gondolom, most nevetnem kéne. Nagyon vicces akartál lenni, nem jött össze. Ülj le, nem jár a keksz. :(
2016. jan. 29. 12:38
3/11 anonim válasza:
Válaszoltam a kérdésedre, nem értem mi a problémát. Írtad, hogy írjak kort, leírtam, hogy kor.
4/11 anonim válasza:
Tanulás közben a tananyagra koncentrálni kell. Szerinted, kérdező, ha valaki éppen nyalna, tudnék a tanulnivalómra figyelni?
Megsúgom, hogy: nem.
De azért két megtanulandó tétel között biztos szívesen kihasználnám a pihenés ezen formáját. :D
20L
5/11 anonim válasza:
Nálam kizárt lett volna annak idején, hogy így tanuljak. A vizsgák előtt napokig nem is találkoztam a pasimmal, meg később a barátnőmmel sem. A vizsgaidőszak végére a falat kapartam kínomban. Az utolsó vizsga után viszont megjutalmaztam magam. ;)
25.B.N
6/11 anonim válasza:
Youtube-on keress rá a hysterical literature-re.
7/11 anonim válasza:
Nyilván nem tudnék és nem is akarnék a tananyagra koncentrálni.
18/L
9/11 anonim válasza:
Ha tanulnom kell, akkor szexuális vágy kikapcs és pasit elhajt a fenébe! Szóval nem. Idegesítene, mert utálom, ha zavarnak tanulás közben.
31N
10/11 anonim válasza:
Nem tudnék, de nem is akarnék. Nincs az egésznek semmi értelme, döntsük már el mit csinálunk, mert így mindkettő értékéből levon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!