Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, ti mit vállaltok be párotokért, miben változtok meg érte?
Mi 24 éves házaspár vagyunk, és tényleg minden, de minden tökéletes, 2 dolgot leszámítva.
1. Ő mindenen, folyton aggódik...ez msot nem téma ennél a kérdésnél.
2. A szex... Ő visszahúzódó, prűd, nem szeret kísérletezni, ritkán ad önzetlenül, sok-sok mindent utál, és nem próbál ki semmiért. Ennek ellenére, én még ha valamitől undorodom is megteszem, mert tudom ,hogy Ő imádja, és tényleg bármire hajlandó vagyok, csak hogy lássam ,hogy örömet szerzek neki és élvezi. Persze vele már számtalanszorr átrágtam a témát mindig én kapok, hogy "nem kényszeríthetem", holott szerintem a jó szex alapja a kölcsönös "gátlástalanság", persze felállított határokkal, de Ő tényleg semmit nem szeretne kipróbálni.
Mi a véleméynetek erről?
24/f
Ha mindig ilyen volt, sajnos nincs min meglepődnöd. Azért bennem felmerül a kérdés, hogy vajon te mit értesz prűd alatt? Milyen szexuális dolgoktól viszolyog annyira a feleséged, amit még kipróbálni sem hajlandó? Az biztos, hogy ha valaki undorítónak érez valamit a szexben, azt nem szabad csinálni, még a másik kedvéért sem. Ha viszont csak semleges neki néhány dolog, akkor az már megér egy próbát, hátha tetszene neki.
35N
A szexnek akkor van értelme és csak akkor emeli a kapcsolatotokat, ha mindketten élvezitek minden pillanatát.
Nem értem a feleséged hozzáállását, hogy miért ilyen elutasító, de a tiédet még annyira sem. Ez a "megcsinálok dolgokat a másik kedvéért, miközben a gyomrom kifordul" csak arra lesz elég, hogy a szenvedélyből és a vágyból házastársi kötelesség és elhidegülés lesz.
Szerintem változhat az ember. Nem tudom mennyire tapaszalt a feleséged, vagy mennyi ideje vagytok együtt, de sokan vannak úgy, hogy idő kell nekik, amíg levetkőzik a gátlásaikat. Ezeket dolgokat amúgy nem szabad nagyon erőltetni, csak finoman rávezetni. Bár abból kiindulva, hogy a feleséged, már elég régóta együtt lehetettek.
Kérdés valóban az, hogy mi az amit ennyire nem akar megtenni neked és te vágynál rá?
"emiatt nem lesz harmadik, inkább sanyargatom magam :)."
Aha. De szép is a fiatalság idealizmusa. Csak sajnos nem tartható örökké.
40 fölött minden férfi gazfickó, mondja Irwing Show, és alighanem pont az ilyen pasik mintájából született ez a meggyőződése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!