Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim, ti mit vállaltok be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, ti mit vállaltok be párotokért, miben változtok meg érte?

Figyelt kérdés

Mi 24 éves házaspár vagyunk, és tényleg minden, de minden tökéletes, 2 dolgot leszámítva.

1. Ő mindenen, folyton aggódik...ez msot nem téma ennél a kérdésnél.

2. A szex... Ő visszahúzódó, prűd, nem szeret kísérletezni, ritkán ad önzetlenül, sok-sok mindent utál, és nem próbál ki semmiért. Ennek ellenére, én még ha valamitől undorodom is megteszem, mert tudom ,hogy Ő imádja, és tényleg bármire hajlandó vagyok, csak hogy lássam ,hogy örömet szerzek neki és élvezi. Persze vele már számtalanszorr átrágtam a témát mindig én kapok, hogy "nem kényszeríthetem", holott szerintem a jó szex alapja a kölcsönös "gátlástalanság", persze felállított határokkal, de Ő tényleg semmit nem szeretne kipróbálni.

Mi a véleméynetek erről?

24/f

2018. nov. 5. 10:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindig ilyen volt, sajnos nincs min meglepődnöd. Azért bennem felmerül a kérdés, hogy vajon te mit értesz prűd alatt? Milyen szexuális dolgoktól viszolyog annyira a feleséged, amit még kipróbálni sem hajlandó? Az biztos, hogy ha valaki undorítónak érez valamit a szexben, azt nem szabad csinálni, még a másik kedvéért sem. Ha viszont csak semleges neki néhány dolog, akkor az már megér egy próbát, hátha tetszene neki.

35N

2018. nov. 5. 11:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Feleségem rengeteg mindenbe belemegy a kedvemért...bár nem kell sokat unszolni ha valami perverzségről van szó. Cserébe én is sokmindent megteszek. A szex nagyon fontos egy kapcsolatban. Ha így megy, akkor előbb vagy utóbb, megcsalod, váltok stb. Most lépj le inkább még mint mikor már van 2 gyerek és szenvedtetek egymással pár évet tök feleslegesen
2018. nov. 5. 11:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi az a "sok-sok minden", amit utál a szexben, és mi az, amit "nem próbál ki semmiért"?
2018. nov. 5. 13:05
 14/18 anonim ***** válasza:

A szexnek akkor van értelme és csak akkor emeli a kapcsolatotokat, ha mindketten élvezitek minden pillanatát.

Nem értem a feleséged hozzáállását, hogy miért ilyen elutasító, de a tiédet még annyira sem. Ez a "megcsinálok dolgokat a másik kedvéért, miközben a gyomrom kifordul" csak arra lesz elég, hogy a szenvedélyből és a vágyból házastársi kötelesség és elhidegülés lesz.

2018. nov. 5. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem adnék neki semmit szexuálisan, ilyen egyszerű. Ahogy elmondták előttem is, nem illetek össze szexuálisan. Vagy megszokod így, és elfogadod, vagy egy idő után úgy is megunod.
2018. nov. 5. 14:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem változhat az ember. Nem tudom mennyire tapaszalt a feleséged, vagy mennyi ideje vagytok együtt, de sokan vannak úgy, hogy idő kell nekik, amíg levetkőzik a gátlásaikat. Ezeket dolgokat amúgy nem szabad nagyon erőltetni, csak finoman rávezetni. Bár abból kiindulva, hogy a feleséged, már elég régóta együtt lehetettek.

Kérdés valóban az, hogy mi az amit ennyire nem akar megtenni neked és te vágynál rá?

2018. nov. 5. 15:06
 17/18 anonim ***** válasza:
nem változnék semmit. ott az ajtó :D soha többet semmilyen kompromisszumot nem lennék hajlandó kötni egy párkapcsolatban.
2018. nov. 6. 13:10
 18/18 anonim ***** válasza:

"emiatt nem lesz harmadik, inkább sanyargatom magam :)."

Aha. De szép is a fiatalság idealizmusa. Csak sajnos nem tartható örökké.

40 fölött minden férfi gazfickó, mondja Irwing Show, és alighanem pont az ilyen pasik mintájából született ez a meggyőződése.

2018. nov. 6. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!