Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk miért szívódtok fel és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért szívódtok fel és változtok meg egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja ismertem meg egy srácot. Nagyon aranyos volt , mindig írt hogy vagyok, állandóan találkozni akart .Konditeremben ismertem meg ,így állandóan kérdezgette hogy mikor megyek , és ha úgy volt akkor ment amikor én (bár soha nem vártam el) Elhívott a szülinapjára és egyszer megkért hogy menjek el vele vásárolni , és ott benyögte hogy az a lényeg hogy nekem tetszen a ruha amit megvesz. Viszont egy hete megváltozott, nem ír , ha én ráírok gyorsan leráz, és kondiba is úgy jár hogy direkt akkor menjen el amikor én mennék szóval nehogy lásson... Most ráérek és betudok menni mikor ő is ott van , de nincs pofám elé állni. Mit gondoltok?
2018. nov. 2. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Talált egy szebbet. Vagy mondtál valamit, amitől elment a kedve.
2018. nov. 2. 15:18
 2/7 Lillaa16 ***** válasza:
Valami hasonlo volt velem is... Eloszor nem tudtam mivan kerdeztem h elrontottam e valamit vagy ilyesemi mondta h nem dehogy aztan 1 hetre ra kiderult h mar massal van szval.
2018. nov. 2. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Talalt vki mast. Vannak ilyenek...
2018. nov. 2. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm az általánosítást minden fiú nevében.
2018. nov. 2. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok. Es amugy a 3.as valaszolo.
2018. nov. 2. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem csak probalt ismerkedni, szoval nem jossz be neki
2018. nov. 2. 16:47
 7/7 anonim válasza:
Talalt valaki mást, és neked pedig kitartást. Mert nagyon sok az ilyen fiu a világban, de meg kell válogatnod h kinél lesz a következő állomás ezért nem kell elsőre kimutatni az érzelmeket, nem kell , hogy ennyire közel menj hozzájuk. Ismerd meg es ha erdemes vagj bele ! Remélem segítettem
2018. nov. 21. 11:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!