Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim, ti mit vállaltok be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, ti mit vállaltok be párotokért, miben változtok meg érte?

Figyelt kérdés

Mi 24 éves házaspár vagyunk, és tényleg minden, de minden tökéletes, 2 dolgot leszámítva.

1. Ő mindenen, folyton aggódik...ez msot nem téma ennél a kérdésnél.

2. A szex... Ő visszahúzódó, prűd, nem szeret kísérletezni, ritkán ad önzetlenül, sok-sok mindent utál, és nem próbál ki semmiért. Ennek ellenére, én még ha valamitől undorodom is megteszem, mert tudom ,hogy Ő imádja, és tényleg bármire hajlandó vagyok, csak hogy lássam ,hogy örömet szerzek neki és élvezi. Persze vele már számtalanszorr átrágtam a témát mindig én kapok, hogy "nem kényszeríthetem", holott szerintem a jó szex alapja a kölcsönös "gátlástalanság", persze felállított határokkal, de Ő tényleg semmit nem szeretne kipróbálni.

Mi a véleméynetek erről?

24/f

2018. nov. 5. 10:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Igaza van, nem kényszerítheted semmire amit nem akar.

Ha eddig is ilyen volt akkor egyértelműen nem illetek össze szexuálisan.

Nem is értem miért házasodtatok össze.

Ezt én nőként mondom.

2018. nov. 5. 11:09
 2/18 A kérdező kommentje:
Mert szexuálisan ha nem is, minden más tökéletes.
2018. nov. 5. 11:13
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

Pont a szexualitás a legfontosabb egy kapcsolatba.

Ezt egy idő után annyira meg fogod unni hogy veszekedni fogtok, aztán meg jöhet a harmadik akitől mindent megkapsz.

2018. nov. 5. 11:17
 4/18 anonim ***** válasza:
16%
24 éves vagy és 24 éve házasok vagytok ?! 🤔
2018. nov. 5. 11:17
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
4-es nem, azt írta 24 évesek és házasok. Könyörgöm tanuld már meg értelmezni a szavakat.
2018. nov. 5. 11:19
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

Párom kedvéért semmibe és semmiért!!!!!!

MAGAMÉRT és a KAPCSOLATÉRT már igen!

Nagyon sok mindenbe illetve sokmindent változtatok magamon

DE mások kedvéért Nincs az az Isten!

24N

2018. nov. 5. 11:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen, a szex egy iszonyat fontos része a kapcsoaltnak, de mint önálló kapcsolati tényező nem értelmezhető egy házasságban...vagy akár kapcsolatban. Plusz emiatt nem lesz harmadik, inkább sanyargatom magam :).
2018. nov. 5. 11:32
 8/18 A kérdező kommentje:

Kedves Felhőcske!

Természetesen mivel ez a kapcsdoalt egy meghatározó eleme, ezért értelmezhető így a dolog, és a hozzáállásodban maximálisan egyetértek veled!

2018. nov. 5. 11:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy ilyen a személyisége. Én nem bírnám elviselni az ilyen nőt hosszútávon, de talán kompromisszumok mentén el tudtok lavírozni( talán kicsit változik). Meg hát a lényeg úgy is az, hogy Te hogy döntesz.
2018. nov. 5. 11:35
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

Pedig hidd el hogy a jó szex az alapja mindennek

ha azzal gebasz van akkor az egy idő után rá megy a kapcsolatra

a Szex nem arról szól hogy meg teszel olyat amitől kihánynád a beled is csak azért mert a másik arra izgul

nem!!!

úgy a jó ha mind2 fél élvezi és mind2 fél örömét leli

2018. nov. 5. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!