Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, ti mit vállaltok be párotokért, miben változtok meg érte?
Mi 24 éves házaspár vagyunk, és tényleg minden, de minden tökéletes, 2 dolgot leszámítva.
1. Ő mindenen, folyton aggódik...ez msot nem téma ennél a kérdésnél.
2. A szex... Ő visszahúzódó, prűd, nem szeret kísérletezni, ritkán ad önzetlenül, sok-sok mindent utál, és nem próbál ki semmiért. Ennek ellenére, én még ha valamitől undorodom is megteszem, mert tudom ,hogy Ő imádja, és tényleg bármire hajlandó vagyok, csak hogy lássam ,hogy örömet szerzek neki és élvezi. Persze vele már számtalanszorr átrágtam a témát mindig én kapok, hogy "nem kényszeríthetem", holott szerintem a jó szex alapja a kölcsönös "gátlástalanság", persze felállított határokkal, de Ő tényleg semmit nem szeretne kipróbálni.
Mi a véleméynetek erről?
24/f
Igaza van, nem kényszerítheted semmire amit nem akar.
Ha eddig is ilyen volt akkor egyértelműen nem illetek össze szexuálisan.
Nem is értem miért házasodtatok össze.
Ezt én nőként mondom.
Pont a szexualitás a legfontosabb egy kapcsolatba.
Ezt egy idő után annyira meg fogod unni hogy veszekedni fogtok, aztán meg jöhet a harmadik akitől mindent megkapsz.
Párom kedvéért semmibe és semmiért!!!!!!
MAGAMÉRT és a KAPCSOLATÉRT már igen!
Nagyon sok mindenbe illetve sokmindent változtatok magamon
DE mások kedvéért Nincs az az Isten!
24N
Kedves Felhőcske!
Természetesen mivel ez a kapcsdoalt egy meghatározó eleme, ezért értelmezhető így a dolog, és a hozzáállásodban maximálisan egyetértek veled!
Pedig hidd el hogy a jó szex az alapja mindennek
ha azzal gebasz van akkor az egy idő után rá megy a kapcsolatra
a Szex nem arról szól hogy meg teszel olyat amitől kihánynád a beled is csak azért mert a másik arra izgul
nem!!!
úgy a jó ha mind2 fél élvezi és mind2 fél örömét leli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!