Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TUdunk-e normálisan élni, egy megcsalás után, mindig eszünkbe jut ha ránézünk aki átvágott minket?
Miért akarsz vele lenni, ha megcsalt? Nyilván nem szeret.
Miért akarsz vele lenni, ha megcsaltad? Nyilván nem szereted.
Szerintem nagyon sok nő túl tud ezen lépni.
Ha egyszer ezt megtette, a legközelebbi megcsalás már nem fáj annyira.
Ha igazán szereted és együtt maradsz vele a tüske akkor is mindig benned lesz. Egyszer megtette, megteheti többször. Vagy meg is tette, csak arról nem tudsz? Nem jó ez sehogy se.
Amúgy nemigen értem ezt a megcsalás dolgot. Ha valakit nem szeretek annyira, hogy ne csaljam meg akkor tisztességesebb szakítani.
a tüske ott lesz
és jön a bizalmatlabság
számomra ott van vége a kapcsolatunknak ahogy kiderülne a hűtlenség
hiába ígér fűt~fát
többet nem tudok megbízni benne
Ezért jó az ha Nyílt kapcsolatban vagy, mert akkor nem tudnak megcsalni
24N
Ez csak rajtad múlik, nekem nem ment.
Az akkori barátnőmmel 4 éve voltunk együtt, én voltam neki az első.
Kiderült, hogy két másik fiúval volt kalandja, az egyikkel többször is lefeküdt, mert "kíváncsi" volt.
Na, hát sikerült megbeszélni, de a gyakorlatban nekem nem ment.
Ha már 10 percet késett vagy nem vette fel a telefont, már oltári balhét csaptam, szal hamar eldőlt, hogy ez nem fog menni.
Már akkor hagyni kellett volna.
Amikor két ember között eltörik valami, az olyan mint az ék.
Ezért mondják, hogy ilyen esetben sajnos vége a kapcsolatnak, és nem ez a kérdés, hanem az, hogy mikor fogadjátzok el, hogy vége...
A bizalom nem könnyen megszerezhető jószág
Viszont annál könnyebben lehet elveszíteni
Sok nő úgy van vele, hogy ha félre is ment a pasi, nem számít, mert egy jó asszony mindent megbocsát. Lehajtott fejjel imádja tovább az “urát”
De én nem. Ha egyszer megtette, megteszi máskor is. Ha egyszer a képembe hazudott, onnantól többé már nem tudok tisztelettel és bizalommal ránézni
Olysn mint volt már nem lesz úgysem :(
Nem tudod csak úgy bezárni az ajtót, mintha semmi sem történt volna.
Nálam pl az egyik közösségi portál hozott új partnert a baratnomnek, ez bonyolult de azóta föl sem megyek.
“Nehéz bízni és hinni újra ha már egyszer megütötted magad.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!