Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az szerintetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az szerintetek, hogy aki keres partnert vagy társat az nem talál?

Figyelt kérdés
Ja ,és fordítva.Nekem nem voltak ilyen gondjaim évekig.Miután vége lett az élettársi kapcsolatomnak volt x idő míg inkább összejárós barátom volt ,akivel volt szex is.Annak vége lett.Szeretett volna velem pár hónap után komolyabbat,de leépült végül is.Úgy érzem nem rajtam múlt.Kb.egy éve rágörcsöltem a témára,hogy nekem férfi kell,és azóta nem is buknak rám,pedig az ismerőseim szerint küllemre nem változtam,nem öregedtem.Azt mondták jól nézek ki.ha véletlenül találok is,ahhoz nem vonzódok.A kor előrehaladtával zárkózottabb is vagy vagyok,meg lelkisebb ezen a téren.Jobban igénylem a sok bújást,ölelést a szex köré,és ez manapság nem divat.39N
2018. okt. 31. 20:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Megválaszoltad a kérdésedet, mert nagyon rá görcsölsz h nah most márpedig neked faszi kell. Ez nem így működik..Ismerkedés közben ez a fasziknak azonnal leesik, és soknak visszataszító. Próbálj nyitottabb lenni, lazább, és ha nem görcsölsz és gondolsz rá egyfolytában, hidd el h pont akkor jön egy olyan pasi akivel komolyabbra is fordulhatnak a dolgok.
2018. okt. 31. 23:12
 12/20 anonim ***** válasza:

#6 Honnan tudod, hogy mind? Mindet kipróbáltad?

Inkább az a gond, hogy ennyi idősen, mit mi, rendes nőt nem találni. Vagy csak sok pénzt, vagy csak hatalmas répát akarnak, de inkább mindkettőt. Aki meg nem, azon meg már átment a fél ország, és elviselhetetlen a természete. Ők meg max egy menetre jók. Tartós, utolsó kapcsolatra már nem találni nőt, akire büszke lehetne az ember, vagy legalább szégyenkeznie nem kell miatta.

2018. okt. 31. 23:18
 13/20 anonim ***** válasza:

:DDDD Na mert ti miattatok nem kell a nőknek szégyenkezni mi?

Pfff messze lekörözitek a nőket!

Kinézetre se foglalkoztok magatokkal, egzisztenciára se, már csak egy halom sérelem meg gát van bennetek.

Érzelmi dolgokra nem vagytok képesek!

Pffff

2018. nov. 1. 00:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Azért azon gondolkozz el, hogyha csinosabb képet teszel fel akkor kezüket lábukat eldobják és nagyon szoronganak h mit mondanak és hogy megfeleljenek. Ilyenkor már mondják h barátnőt keresnek. Csak a kort állitsd be hozzá jól!! minusz 15 év!:D
2018. nov. 1. 00:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Én is most újra társkereső fázisban vagyok, de pont arra jöttem rá, hogy nem szabad ezt görcsösen csinálni, jól mondták előttem. :)

Amúgy meg nem minden pasi akar dugni egyből (persze fejben mindannyiunk ágyában megfordulnak ilyen-olyan kósza gondolatok☺️), nekem az exem is kiemelte, hogy tetszett nem a dugásra megyek az ismerkedési fázisban és volt türelmem. :)

Szóval csak lazán! :)

40F

2018. nov. 1. 05:27
 16/20 anonim ***** válasza:
15-ös voltam.. A lényeg lemaradt... Mi békében váltunk el, az egyik aspektusa pont az volt a dolognak, hogy benne nem volt meg az a rajongás/bújhatnék, mint bennem. Simi volt, de én sokkal nagyobb hőfokon égtem, mint ő. Szar érzés ez az egyoldalú dolog... Szeretett, de hát na... Én is úgy vagyok vele, hogy akkor keresem (de nem gyógyulok rá a témában, persze) tovább a kompatibilis páromat. :)
2018. nov. 1. 05:35
 17/20 A kérdező kommentje:
Több èves tapasztalatom,ha egy fèrfinek nem kellek,akkor bárhogy erőlködöm(főzès,szex,öltözködès,),akkor sem fogok kelleni,ès ez fordítva is igaz.Az sem igaz,hogy szèp,szexi öltözködèssel meglehet fogni bárkit is,ès az sem,hogy a nőn múlik a kapcsolat kimenetele.Èn nem vagyok a mai kor szèpsègideálja.Nem szeretek túl szexin öltözködni.A kivágott ruhákat módjával viselem.Az atlèta póló nekem snassz,de nèha viselem.
2018. nov. 1. 12:48
 18/20 anonim ***** válasza:
80%

"Minden férfi egyből dugni akar.Feltettem magamról igényes képeket,és olyanok keresnek,akik szexet akarnak,és egyből"

Elhiszem, hogy nőként se könnyű a társkereső a sok bunkó miatt, de akkor legalább írj vissza a normálisoknak.

Mert én anno 100 levélből max 20-ra kaptam választ, pedig nem voltam bunkó és nem szexet akartam egyből.

2018. nov. 1. 15:19
 19/20 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg nem minden pasi akar dugni egyből"

Kérdező: ennek a szövegnek még véletlenül se dőlj be - így nem érhet csalódás!

2018. nov. 1. 17:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert csunya vagy
2018. nov. 3. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!