Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az szerintetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az szerintetek, hogy aki keres partnert vagy társat az nem talál?

Figyelt kérdés
Ja ,és fordítva.Nekem nem voltak ilyen gondjaim évekig.Miután vége lett az élettársi kapcsolatomnak volt x idő míg inkább összejárós barátom volt ,akivel volt szex is.Annak vége lett.Szeretett volna velem pár hónap után komolyabbat,de leépült végül is.Úgy érzem nem rajtam múlt.Kb.egy éve rágörcsöltem a témára,hogy nekem férfi kell,és azóta nem is buknak rám,pedig az ismerőseim szerint küllemre nem változtam,nem öregedtem.Azt mondták jól nézek ki.ha véletlenül találok is,ahhoz nem vonzódok.A kor előrehaladtával zárkózottabb is vagy vagyok,meg lelkisebb ezen a téren.Jobban igénylem a sok bújást,ölelést a szex köré,és ez manapság nem divat.39N
2018. okt. 31. 20:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%

Azért mert a hiányra figyelsz jobban. Ne görcsölj rá a témára. Olvasd el a Vonzás törvénye c. könyvet és akkor megérted hogyan működnek a dolgok az univerzumban.

A másik, hogy soha nem olyan férfit fogsz kapni amiről álmodsz, hanem amilyen Te vagy. Ez is törvény és vaskos tapasztalatból beszélek. Én 43/N

2018. okt. 31. 20:13
 2/20 anonim válasza:
62%
Egész társkeresés egy marhaság, kár erőltetni. Az élet hozza a lehetőségeket, nem az, ha rágörcsölsz valamire.
2018. okt. 31. 20:21
 3/20 anonim ***** válasza:
42%
Nőként sokkal egyszerűbb társat találni. Bár az tény, hogy normális férfit ebben a korban már nem könnyű.
2018. okt. 31. 20:26
 4/20 anonim ***** válasza:
49%
Marhaság a társkeresés mindaddig amíg a nők nem engednek kicsit a válogatósdiból. Nagyon nehéz olyan nőt találni aki komolyan szeretne ismerkedni, és találkozni is akar. Én már vagy 10, éve társkeresőzök, és eddig egy nő volt aki azt mondta hogy találkozzunk és ismerkedjünk. Így nincs is értelme ha nem adnak esélyt arra hogy megismerjük egymást. Ránézésre eldöntik hogy nem és kész.
2018. okt. 31. 20:29
 5/20 anonim ***** válasza:

Az sem talál párt, aki nem keres...:)))

Ez olyan, mint hogy az autó ablaktörlője mindig akkor döglik be, amikor szakad az eső és szükség lenne rá.

Pedig logikus: valószínű hogy máskor döglött be, de csak akkor tudod meg amikor a szükség úgy kívánja hogy bekapcsold! Ez pedig esőben fordul elő.

2018. okt. 31. 20:36
 6/20 A kérdező kommentje:
Minden férfi egyből dugni akar.Feltettem magamról igényes képeket,és olyanok keresnek,akik szexet akarnak,és egyből
2018. okt. 31. 20:38
 7/20 anonim ***** válasza:
63%

Mi az, hogy a kérdező korában 39, már gyenge a pasi felhozatal? Ezt a baromságot!

Nekem volt 8 évvel fiatalabb párom is 39 évesen.

2018. okt. 31. 20:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert pont, hogy nagyon rá van görcsölve az illető a dologra, emiatt nem azt veszi észre, akit kellene, hanem a vágyait kergeti csak.
2018. okt. 31. 22:12
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

"Feltettem magamról igényes képeket,és olyanok keresnek,akik szexet akarnak,és egyből"

Hát ha egy igényes szexi nő igényes képeket tesz ki, akkor egy igazi férfiben természetes hogy előtérbe helyeződik a szexuális fantázia!

Te nem tartanád betegnek azt a pasit, aki meglátja a képeidet, és felvonít: Atyaúristen! Ez a nő vajon hogy játszhatja a B-mol zongoraversenyt?! Hogy énekelheti az Örömódát?! (természetesen németül:)

Szóval kéretik tudomásul venni, hogy első látásra minden igazi férfinak a dugás jut eszébe! És ez így van jól... ez az ösztön!

Persze aztán lehet bújni, simizni, beszélgetni stb.

2018. okt. 31. 22:42
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó,felnevettem.

25 évesen szingli nőként tuti pszichopatának tartanám azt a férfit :D

2018. okt. 31. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!