Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az szerintetek, hogy aki keres partnert vagy társat az nem talál?
Azért mert a hiányra figyelsz jobban. Ne görcsölj rá a témára. Olvasd el a Vonzás törvénye c. könyvet és akkor megérted hogyan működnek a dolgok az univerzumban.
A másik, hogy soha nem olyan férfit fogsz kapni amiről álmodsz, hanem amilyen Te vagy. Ez is törvény és vaskos tapasztalatból beszélek. Én 43/N
Az sem talál párt, aki nem keres...:)))
Ez olyan, mint hogy az autó ablaktörlője mindig akkor döglik be, amikor szakad az eső és szükség lenne rá.
Pedig logikus: valószínű hogy máskor döglött be, de csak akkor tudod meg amikor a szükség úgy kívánja hogy bekapcsold! Ez pedig esőben fordul elő.
Mi az, hogy a kérdező korában 39, már gyenge a pasi felhozatal? Ezt a baromságot!
Nekem volt 8 évvel fiatalabb párom is 39 évesen.
"Feltettem magamról igényes képeket,és olyanok keresnek,akik szexet akarnak,és egyből"
Hát ha egy igényes szexi nő igényes képeket tesz ki, akkor egy igazi férfiben természetes hogy előtérbe helyeződik a szexuális fantázia!
Te nem tartanád betegnek azt a pasit, aki meglátja a képeidet, és felvonít: Atyaúristen! Ez a nő vajon hogy játszhatja a B-mol zongoraversenyt?! Hogy énekelheti az Örömódát?! (természetesen németül:)
Szóval kéretik tudomásul venni, hogy első látásra minden igazi férfinak a dugás jut eszébe! És ez így van jól... ez az ösztön!
Persze aztán lehet bújni, simizni, beszélgetni stb.
Utolsó,felnevettem.
25 évesen szingli nőként tuti pszichopatának tartanám azt a férfit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!