Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok és most 10 cm-re tudtam bekapni/letolni egy banánt, ami még kényelmes volt, ez kezdésnek jó?
# 12/12
Teljesen mindegy. És a tanácsadó egybe van írva. Lol.
" Nem a bekapott hosszon fog múlni az élvezet, hanem hogy mennyi nyállal és milyen technikával dolgozol."
Istenem.....azt hittem,hogy ez egyértelmű.
A kérdésem most csakis a centikre vonatkozott,az is csak kíváncsiságból ( írtam is..),mivel a szopás úgysem erről szól. -.-
Én meg pont arra reflektáltam, hogy NEM számítanak a centik. Mi ebben a nem érthető? :D
"Szűz vagyok és most 10 cm-re tudtam bekapni/letolni egy banánt." Ez alapján egyértelműen arra vonatkozott a kérdésed, hogy azt hitted, attól fogsz jól szopni, ha sokat kapsz be. Megírtuk, hogy nem. és erre most azt írod, hogy ezt tudod? Akkor mi volt a kérdés? :D Hiába kapnál be 10 centit, ha dolgozni nem tudsz vele.
ui: ha lehet, ne szűzként akarj kioktatni, mert az előző válaszod eléggé bicskanyitogató volt.
" Ez alapján egyértelműen arra vonatkozott a kérdésed, hogy azt hitted, attól fogsz jól szopni, ha sokat kapsz be. "
Rosszul hitted.
A jó szopás pedig nem annak függvénye,hogy szűz vagy,vagy nem. Ugyanis az általános tény,hogy a nők többsége nem tud jól szopni és ebben
az esetben "tapasztalt" nőkről van szó.
Úgyhogy még az is lehet,hogy most kapásból jobban szopok. A szopás ott kezdődik,hogy érzék.
A 10 centi meg csak a centikre vonatkozott,mint kíváncsiság, nem pedig abból akartam következtetni
egyéb technikákra, te sügér.
Az én kioktatásomnak rosszab vége lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!