Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy méretekkel igazán kényelm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy méretekkel igazán kényelmes pózok?

Figyelt kérdés

Jó lenne, ha tudnánk egy kis változatosságot vinni az együttlétekbe.

A probléma csak az, hogy a párom nagy méretekkel van megáldva és bizonyos pózok nem túl kellemesek, mert úgy érzem, hogy az "agyamig" felhatol.

Tippek és ötletek?

39N

2018. júl. 20. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Azért egy idő után a férfinek ki kell tudni tapasztalnia,hogy meddig "mehet".Még nem szoktatok össze,ezek szerint.

Nem kell tövig nyomni és akkor nem fog fájni.

2018. júl. 20. 18:18
 2/10 A kérdező kommentje:
olyan póz érdekelne, amiben én lehetek az aktívabb, de nincs olyan érzésem közben, hogyha elengedem magam, hogy zuhanok 23,5 cm-t kb.
2018. júl. 20. 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Majd kitágulsz, utána jó lesz, nem is akarsz többet átlagosat.
2018. júl. 20. 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Húha,attól tartok,olyan nincsen.23centivel bőven átlag feletti mérettel van megáldva a párod,neked viszont átlagos a hüvelyméreted.Sajnos,normális,ha nem illesz össze vele.
2018. júl. 20. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem az a póz, amikor te vagy felül, lovaglóban, tökéletes, mert ahogy megemeled magad, tudod szabályozni, hogy milyen mélyre menjen és aktív is vagy. Ha ebben a pózban megfordulsz hátat fordítva a párodnak és hátradőlsz a mellkasára, akkor kijjebb csúszik a pénisze a távolság miatt. Álló testhelyzetben, ha nem dőlsz be, hanem hátulról hozzád simul, úgyszintén van köztetek távolság, hogy ne tudjon kellemetlenül mélyre menni. Ha álló helyzetben az ölébe vesz, felemel, ahhoz is előnyös a nagyobb méret. Hallottam olyanról is, hogy törölközőt, vagy valamilyen szexuális segédeszközt rak a pénisze köré/péniszére, ami mint egy kis "ütköző" meggátolja, hogy túl mélyre menjen és az minden pózban jól jöhet.

remélem tudtam segíteni. :) N

2018. júl. 20. 18:34
 6/10 A kérdező kommentje:

Amúgy házasok vagyunk, én nagyon szeretem őt.... pontosabban: mielőtt az első együttlétünk megvolt, már menthetetlenül belészerettem... :o)

Soha nem éreztem senkivel hasonló érzéseket azelőtt. Sokáig rágtam magam, hogy működni fog e, tartottam tőle.... De egyszerűen nem tudtam elengedni és nem is akartam. Ez egy hü*e indok, úgy gondoltam, hogy emiatt elengedni valakit, akivel minden más 101%.... nem szabad :)

Gyerekek is vannak már... Eddig nem nagyon érzékeltem (ill de persze... nyilván) de a gyerekek óta már nem annyira merem bevállalni az eddigi pózokat, inkább csak a biztosabbakat, ahol tudom, hogy irányítani tudom.

Ő persze figyelmes mindig, de akad olyan pillanat, mikor elragadja a hév és lendületesebb.

Ezért gondoltam, hogy kérek póz tippeket, hátha valaki hasonló cipőben jár(t) és tud valami okosságot, újdonságot írni, amit még nem próbáltam...

2018. júl. 20. 18:44
 7/10 A kérdező kommentje:
5-ös, köszi! Ez a törölközős dolog pl újdonság volt :) Egy próbát megér :)
2018. júl. 20. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:
mind a ketten hanyatt fekve egymás mellett!
2018. júl. 20. 18:47
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as, te egy zseni vagy :D
2018. júl. 20. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Köss kompromisszumot. Ennyi. Megszokod a fájdalmat, vagy nem.
2018. júl. 20. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!