Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy masztiztok? Milyen pózban hogy kényelmes legyen és a végén nagy legyen az orgazmus? 18L
Figyelt kérdés
Én hasn fekve szoktam de már meguntam. És az egyik ujjam megy fel azt is unom. Ti mivel csinaljatok?2018. márc. 17. 17:14
1/8 A kérdező kommentje:
És az igaz hogyha nyögök,élvezetesebb az egesz?
2018. márc. 17. 17:18
3/8 anonim válasza:
Nekem van egy tapadókorongos dildóm, amit fára, üvegre vagy épp csempére fel tudok tapasztani. Kutyapózban szoktam vele izgatni magam, előre-hátra, esetleg körkörösen mozogva. Nagyon szeretem. Igaz, hogy az ára úgy 6.000 Ft körül volt, de nagyon megérte. Azóta vettem egy olyat is, ami análisan is izgat.
4/8 anonim válasza:
Nem csinálom gyakran, akkor is csak beülök a kádba és a zuhanyrózsa vízsugarával juttatom magam a csúcsra.
5/8 anonim válasza:
Elhasznált elektromos fogkefe sörtéjét kiszedtem és azzal maszírozom a csiklóm. Őrült jó, max 2 percig birom élvezés nélkül.
6/8 anonim válasza:
Simán kézzel, de a zuhanyrózsás ötlet sem rossz.
De az igaz lehet, hogy ha sokat izgatod magad ilyen eszközökkel mint pl zuhanyrozsa vagy nagy mértékben vibráló dolgok (pl. vibrátor, elektromos fogkefe) akkor el érzéketlenedhet a csikló és nehezebb lesz eljutnu az orgazmushoz?
(Elnézést, hogy itt egy kérdés alatt kérdezem ezt meg de ha itt megkapom a választ akkor teljesen felesleges új kérdést kiírni xD)
7/8 A kérdező kommentje:
Nem igaz
2018. márc. 17. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!