Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érzéketlenítsem el a farkamat?
A kérdésem az lenne hogy van e olyan maszturbációs(vagy akármilyen) technika amivel érzéketlenebbé tehetném a farkam(makkomat), hogy így esetlegesen tovább bírjam az ágyban.
A válaszokat előre is köszönöm.
Köszi a választ! ment a zöld kéz
bár én inkább természetes technikákra gondoltam.
valahol olvastam hogyha a fitymámat hátrahúzva hordom a farkamat akkor a makkom ellenállóbb lesz és tovább bírom majd az ágyban.
Ez igaz lehet?
na igen ezt furán fogalmaztam meg kicsit :D
remélem azért érthető
Nem, sajnos a fitymàs módszer csak teliélvezett gatyàra jó.
Esetleg érzéstelenítő az alsógerincedbe?
Ez rengeteg mindentol fugg.
Start stop technikat csinald, naponta 5-6 alkalommal. Vered de mikor elmennel megallsz. Csinald 3-4 hetig ugy hogy ne legyen magomlesed. Ha az nem valt be, irj privit, de szigoruan csak akkor ha betartottad amiket irtam, mert a kovi fokozat, mar tud bajt okozni, ha nem kovetted az elsoben leirtakat
Úristen felfogod miket írsz??
Ez mekkora sutyerák dolog tönkrekúrni a saját tested, hogy valami random ribi jobban élvezze a szexet??
Elégítsd ki szájjal vagy kézzel ha hamar elsülsz, de nehogymár elérzéstelenítsd a saját farkad valaki miatt jézusom!!!
Ő azért akarja hogy tovább bírja az ágyban. A javaslatokra is felidegesítettem magam
"érzéstelenítő az alsó gerincedbe" wtf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!