Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy nő szereti a nagyobb méretekkel rendelkező pasikat és ezt igényli is akkor nevezhető k***ának?
Ezt a fogyatékos gyerekek mondják.
Ha neked az jön be, hát az jön be.
Jesszus, dehogy is!
Ne vedd magadra, nyilván valamivel vissza akart vágni az illető, sértegetni a legegyszerűbb, ha nincsenek észérvek.
Neked ez jön be és pont.
szerintem nem k***a, csak az jön be.
akinek a babapunci tetszik az pedofil?
persze egy pasinak sem esik jól, mert én is pasi vagyok és nekem is kicsinek mondható és nem esik jól. de van olyan csaj ismerősöm akit szintén nem lehet 20cm alatt kielégíteni és még jó hogy van olyan akinek pont az én méretem jön be.
tehát határozottan nem nevezhető annak.
Inkább ribi. AKi a méret miatt képes elhagyni egy pasit, fogalmam sincs,hogy néz tükörbe és hogy mit keres egy kapcsolatban. Normális nő nem hagy el egy pasit, akivel minden klappol és boldogok azért,mert kisebb a szerszáma. Ez nem prioritás.
Teljesen össze lehet szokni egy kisebb mérettel is, ami akarat és kitartás kérdése, ami benned nincs. Nekem a felfogásod miatt nem kellenél, de nagyon nem , még szomszédnak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!