Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, kinek milyen méret kènyelmes illetve kényelmetlen? Hosszra és vastagságra is? Póztól függetlenül!
Én alacsony vagyok. Mikor még tapasztalatlan voltam volt egy fiú akinek elég nagy mérete volt ,és sehogy se ment belém. Pedig nedves voltam Több mint 5 centi volt vastagságra elmondása szerint.és 16,20 cm között lehetett neki.. A szex nem történt így meg.
Voltam kisebbel is, a kisebb farkúakkal is éreztem szex után,hogy fáj az alhasamnál, pedig szex közben egyáltalán nem fájt a behatolás. Nekik olyan 12,13 cm lehetett. Ami számít nekem inkább a vastagságuk..
A méret hosszra meg lényegtelen.
Gratula!
Ha egy kicsit is konyítanál az anatómiához akkor tudhatnád hogy a hülvely-méhszáj aránya mérete nem a magasságtól függ...
Sőt annak szűksége sem!
S így egy alacsony vékony hölgy is simán magába fogadhat egy termetes péniszt, de egy magas testes hölgynek is okozhat fájdalmat egy hasonló husáng!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!