Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fordult már mással is elő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordult már mással is elő, hogy a barátnője kibirta szex közben, hogy ne adjon ki hangot (nyögés)?

Figyelt kérdés

Kíváncsi voltam és mondtam a baratnőmnek, hogy birja ki, hogy ne nyögjön fel, se semmi, csak siman feküdjön, telot kezeljen, vagy laptopon nézzen valamit.

És hát ki is birta, siman chatelt közben és egy filmet nézett miközben a hasán feküdt és én csináltam a dolgomat. Egyetlen egy hangot sem adott ki, nem is mozgolodott sem semmi, persze nedves volt de még is meglepett. Most kicsit ugy érzem hogy eddig csak megjatszodta, vagy lehet hogy csak most nagyon visszafogta magát.

Szerintetek? (Hozzá teszem nem kell ku*vazni, én vagyok neki az első, nem kell ugy elképzelni, hogy egy tucat pasi átmenet rajta)

Tényleg csak normális kommentek érdekelnek.

2018. okt. 30. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, öcsém.... van egy rossz hírem....
2018. okt. 30. 23:49
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Mi ezt úgy csináltuk, hogy leragasztottam a száját :D de még úgy is jött ki nyöszörgés amikor ritmust váltottam:)
2018. okt. 30. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is ki akartam próbálni, hogy nem adok ki hangot közben. Nekem nem sikerült. Ahogy hozzám ért, bennem mozgott... egyszerűen nem bírtam csendben maradni.
2018. okt. 31. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen minek fordul meg egyáltalán a fejedben? Akkora öngólt rúgtál, hogy simán mehetnél a következő válogatott meccsrw hátvédnek. Ilyet kérni, hogy miközbe döngeted ne adjon ki hangot és chateljen. Mondjuk a csajodnak is vastaps, hogy belement.
2018. okt. 31. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Ehh

Nincs ebben semmi sem.

Siman megoldhato ha a figyelmet megosztja

Pasiban is volt olyan akit arra kertem h most ne velem torodjon hanem csak nezze a meccset kozben. Szuper volt mert jo kemenyen es sokaig allt neki es nem ment el ido elott. 2-3 orgazmus utan leszalltam rola es lefurodtem. :-D

Persze aztan este megadta a modjat neki. :-D

2018. okt. 31. 07:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen inkább ne aggódjál. Ritka az ilyen csaj, de el tudom képzelni, hogy sikerült neki... Az meg a lehető legrosszabb dolog,ha most azt kezded el bebeszélni magadnak, hogy eddig csak megjátszotta.
2018. okt. 31. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Mivel férfiként ezt én is meg tudom csinálni, ha akarom, hogy közben izgat a csaj, én meg teszem magam, mintha mi sem történne, így azt mondom, nem vészes a dolog.
2018. nov. 1. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!