Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már mással is elő, hogy a barátnője kibirta szex közben, hogy ne adjon ki hangot (nyögés)?
Kíváncsi voltam és mondtam a baratnőmnek, hogy birja ki, hogy ne nyögjön fel, se semmi, csak siman feküdjön, telot kezeljen, vagy laptopon nézzen valamit.
És hát ki is birta, siman chatelt közben és egy filmet nézett miközben a hasán feküdt és én csináltam a dolgomat. Egyetlen egy hangot sem adott ki, nem is mozgolodott sem semmi, persze nedves volt de még is meglepett. Most kicsit ugy érzem hogy eddig csak megjatszodta, vagy lehet hogy csak most nagyon visszafogta magát.
Szerintetek? (Hozzá teszem nem kell ku*vazni, én vagyok neki az első, nem kell ugy elképzelni, hogy egy tucat pasi átmenet rajta)
Tényleg csak normális kommentek érdekelnek.
Ehh
Nincs ebben semmi sem.
Siman megoldhato ha a figyelmet megosztja
Pasiban is volt olyan akit arra kertem h most ne velem torodjon hanem csak nezze a meccset kozben. Szuper volt mert jo kemenyen es sokaig allt neki es nem ment el ido elott. 2-3 orgazmus utan leszalltam rola es lefurodtem. :-D
Persze aztan este megadta a modjat neki. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!