Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a ti párotok is liheg meg morog szex közben?
Figyelt kérdés
A párom szex közben hangosan morog, liheg, meg fújtat. Engem nagyon felizgat ez, teljesen benedvesedek tőle. Főleg akkor szokta csinálni, amikor a farkát cumizom. 38N2017. okt. 18. 14:24
1/9 anonim válasza:
igaz nem a kutyáddal csinálod?!?
2/9 anonim válasza:
Én férfiként válaszolok...nálunk is csak a kutya csinálja😁😁
3/9 anonim válasza:
enyém is ilyen :)
baromira izgató szerintem is!
28N
4/9 anonim válasza:
szerintem kérdező te férfi vagy. egy nő nem írja így...
5/9 anonim válasza:
Morog :DD hát nagyon izgató lehet.. még jóhogy a nyála közbe nem folyik..
undorító
7/9 anonim válasza:
Mondd neki hogy: csönd legyen morzsi 😂
8/9 anonim válasza:
Hát ez jó egyből én is a kutyára gondoltam.Ha nyerítenék, nyihognék az tettszene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!