Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert leszek hisztis miatta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert leszek hisztis miatta?

Figyelt kérdés

Mikor a pasim elobb elvez el a szexnel szinte hisztibe kezdek es neha sirok is..nagyon ideges tudok lenni emiatt,?

Hogy kuzdjem ezt le

2018. okt. 29. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Utàna folytatja hogy te is elélvezhess? Ha nem akkor, ez lehet megoldás hogy kielégít. Akkor nem leszel hisztis!
2018. okt. 29. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak emiatt leszel hisztis, vagy máskor is, ha valamit nem kapsz meg, amit akarsz, vagy más jobban jár mint te?
2018. okt. 29. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha van annyi önkritikád, hogy fel tudod fogni, hogy hisztizel és ez zavaró, akkor miért csinálod? Nőként mondom, hogy ez nagyon gáz. Én eddigi életemben egyszer se mentem el, tényleg soha, mégis élvezem a szexet elélvezés nélkül és nem nyávogok, amiért képtelen vagyok az orgazmusra... Gyakorolj egy kis önkontrollt, ennyi a titka.
2018. okt. 29. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Abban az esetben, ha aztán van folytatás, akár a barátod több orgazmusra is képes, vagy mondjuk orálisan elégít ki és így neked is tud orgazmusod lenni, ebben az esetben igen, gáz!

Azonban ha nincs, és ott van vége, hogy a barátod elélvez és ott hagy kielégületlenül, akkor nagyon is jogos. Ha valaki ennyire önző az ágyban, azt ott kell hagyni, van ilyennel tapasztalatom, nem fog megváltozni.

Van hüvelyi orgazmosod? Mentél már el oráltól? Van olyan, hogy közben a kezeddel izgatod a csiklódat?

Nekem például csak így megy az orgazmus, ha közben magamnak is csinálom és a partnereim általában vannak olyan figyelmesek, amennyiben tudják, hogy csak egyszer tudnak elmenni, hogy megvárják, hogy én kielégüljek, még akkor is, ha durván be vannak indulva.

Az előző válaszolóra pedig ne hallgass, nem kell belenyugodni, hogy nincs orgazmusod. Mindenkinek jár a gyönyör, ha közös megfontolásból kerülnek szexuàlis aktusba. Nyilván a szexnek akkor is van élvezeti értéke, ha nincs orgazmus, de szenvedélyes, jó érzésekkel tölt el, de ha te vágysz arra, hogy orgazmusod legyen, és a partneredet ez nem érdekli, akkor egy önző dög, aki nem érdemli meg, hogy vele légy.

2018. okt. 30. 01:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Előző: olvass utána egy picit, elég sok nő fizikailag képtelen a hüvelyi orgazmusra, ugyanis vannak olyanok, akik nem rendelkeznek g-ponttal, így születtek. Kb olyan mutáció, mint akiknek nem előre dől a méhe, hanem hátra.

Én is csak csiklóira lennék képes, ahhoz már közel jártam, de túl időigényes és macerás, ezért nincs türelmem hozzá és inkább a páromnak akarok minél nagyobb orgazmust elérni. Van ilyen is, ezért nem kell engem megvetni.

2018. nov. 1. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!