Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú vagyok és még szűz. Nagyon béna leszek az ágyban?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel hamarosan le fogunk feküdni és félek hogy nagyon bena leszek, ő már nem szűz. Hogy csináljam hogy ne legyek bena?2018. okt. 22. 19:35
1/7 anonim válasza:
Igen, az leszel és nem, nem tudod úgy csinálni, hogy ne tűnj annak. Ha valamit még sose csináltál nem tudod előadni, hogy de profi vagy. Énis amikor először vezettem buszt életemben, hiába voltam jó vezetésbe, balfa** voltam. Ilyen az élet. Mondd el neki és nem akkor nem olyan gázos.
2/7 anonim válasza:
Jujj, nagyon gáz lesz. Nem tudod majd, hogy mit, hova, mikor, hogyan, stb. Áááhhh! De hát na, ez van.
3/7 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ő már nem teljesen tök és kérd meg, hogy Taníccs mester.
4/7 anonim válasza:
Az leszel de ki nem volt az ? Majd a 2. -3. csaj utan tapasztaltabb leszel es jobban fog az menni ha megtapasztalsz mas nunit is
5/7 anonim válasza:
Ha kicsit bénázol, akkor elmész előbb. Ha nagyon béna leszel, elmész haza, kicsapod, aztán lefekszel a g...be.:-D
6/7 anonim válasza:
Az leszel, de a barátom is az volt, és nagyon aranyos, tanácstalan volt szegenyem, de akkor én is az voltam. De nem lesz gaz, kérd meg, hogy mondja h hogyan jo neki h mit hogyan csinálj stb
7/7 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el.
Ha szűz vagy akkor béna leszel. Ha nem akarod égeni magad akkor hagyd az egészet. Majd ha lesz tapasztalatod akkor csajozz. De mondom m3gegyszer szűzen nem próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!