Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki tényleg szeret szopni?
Komoly a kérdés. Neten mindenki irogatja, tali előtt, hogy igy meg úgy szereti bla bla de mikor arra kerül a sor már jönnek a kifogások.
Miért menőzik ilyesmivel valaki ha nem szereti csinálni, illetve van olyan aki tényleg szereti csinálni és nem csak a szája jár?
Én is szeretek sz0pni.Mindig élvezettel csináltam.De nem értékelték.
Inkább csak lenéztek miatta.Volt aki azt gondolta én is csak egy tárgy vagyok akit akkor vehet elő amikor akar.Ebből nem kérek.
Pedig egyszer egy srácot megsajnáltam és lesz0ptam.Ő viszont tényleg értékelte.
De ez csak egyszer fordult elő. :D
Nem vagyok rib...
Majd ha találok valakit aki megérdemli, megmutatom mennyire szeretem csinálni.De addig senkit. :P
22/l
Én is nagyon szeretem csinálni és élvezem is. De ez nyilván azért van így, mert szerelmes vagyok a páromba és megbízom benne.
23/N
Én szeretem, de csak kapcsolatban.
Idegen farkát nem nyalogatnám. Eww.
Engem sosem tudtak rávenni, még a gondolatától is undorodtam.
Aztán megismertem a mostani párom (akinek hozzáteszem szép, szabályos, tökéletes méretű farka van) és elsőre, kérés nélkül csináltam neki. Pedig akkor még nem is voltam annyira szerelmes belé, mint most. Neki nagyon szeretem csinálni, élvezem, hogy mekkora örömet okozok és engem is felizgat.
Tehát igen, szeretek, de csak a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!