Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Miért iteltek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért iteltek el azert, mert egy olyan lanyt szeretnek megismerni, aki valoban nagyon szeret szopni? Nem ezzel inditok, legyen meg a szimpatia, de nekem ez is fontos. Miert baj?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 11. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Mert kb. minden lány szeret szopni, csak nem reklámozzák, ugyanis teljesen normális dolog. Ők pont úgy szeretik a farok és a sperma ízét, mint mi a punciét. Meglepő, mi?
2018. ápr. 11. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Elitélünk?! Baj?! Dehogy! Az a kivétel, akinek ez baj. Ha a párkapcsolat harmonikus, érzelmeken alapuló, akkor szinte biztos, hogy nem hiányzik belőle a kölcsönös orális élvezet. Ez nemcsak neked fontos, hanem gyakorlatilag mindenkinek.

Honnan vetted ezt a butaságot?

2018. ápr. 11. 09:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem butaság! Én már több olyan nőt is ismertem akik nem szerettek szopni!
2018. ápr. 11. 10:27
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
miért ítélik el? Mert ez kb azt jelenti, hogy "én meg olyan pasit szeretnék akinek óriási bicepsze és BMWje van", de érdekes mód, ha egy csaj ezt mondja, akkor a hülyegyerekek mind megsértődnek, hogy az a csaj kicsinyes.
2018. ápr. 11. 10:50
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Honnsn veszitek, h a nök szeretik a sperma izét??? Annál undibb izü cucc nem sok van. Nagyon ritka, aki szereti, és akinek türhetö izü van.
2018. ápr. 11. 10:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. Amíg nem kéred azt a barátnődtől, hogy 4 napig ne fürödjön és ne cseréljen zoknit, mert te a fincsi, zamatos izzadtságot akarod lenyalogatni a talpáról - addig én nem ítéllek el. Annyi aberráltságot olvastam már itt, hogy te teljesen normálisnak tűnsz a vágyaddal mellettük. Mondjuk ha nem olvastam volna soha azokról a dolgokról, akkor is normálisnak tűnnél. Szeretnél egy lányt, aki szereti és élvezi is az orális szexet. Semmi extra nincs ebben.
2018. ápr. 11. 14:31
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
"Ők pont úgy szeretik a farok és a sperma ízét, mint mi a punciét." => Tévedésben vagy. Van, aki szereti, de a többség nem éppen. Mármint a g€cit. Én szopni szeretek (de csak ha előtte ki lettem nyalva), viszont az, hogy a számba élvezzen, az ki van zárva. És pl barátnőim is ugyanezt mondták. A g€cit kösz, nem kérjük.
2018. ápr. 11. 19:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nem elitelendo, az en pasim is ilyen, de nem is szenved hianyt
2018. ápr. 11. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon kevés nő szereti a genyót.Akik nem csinálják végig a szoást azok meg is érdemelnék hogy a nyalást akkor hagyják nekik abba mikor épp elkeződik az orgazmusuk.
2018. ápr. 16. 07:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit más a 2, mert be lehet fejezni másképp is, pl mellre, punciban...

Viszont rengeteg nőnek csak csiklóorgazmusa van, úgyhogy nagyon nem ugyanaz.

2018. ápr. 16. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!