Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám jobban megismerni? Nagyon Fontos!
Figyelt kérdés
hát kicsit érdekes helyzet,de van egy pasi, tegnap láttam először, nem messze a házunktól dolgozik. de nagyon megtetszett! ahogy elmentem előtte , előre engedett, mosolyogtunk egymásra, később ahogy visszanéztem,láttam hogy még mindig figyel. bízom benne hogy kölcsönös az érzelem:) nagyon szeretném megismerni, de mégis hogyan? egy szinte vadidegen embert!?2013. aug. 11. 13:24
2/7 anonim válasza:
figyelés+udvariasság=érzelem.
:D hát tök jó.
3/7 anonim válasza:
Hihetetlenek ezek a nők. Egymásra néznek valakivel az utcán és már érzelmekről beszélnek.
4/7 anonim válasza:
És szerinted naponta hány csaj megy el előtte? :D Akkor mindegyiket szereti? :D
5/7 A kérdező kommentje:
jó akkor ezt az érzelmes dolgot leszámítva valami tipp esetleg?
2013. aug. 11. 13:35
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, én a helyedben nem égetném le magam azzal, hogy leszólítom. Biztos nem te vagy az egyetlen, akit megbámult.
De ha annyira szeretnéd, köszönj rá, kérdezd meg milyen napja van, aztán beszélgessetek egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!