Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki tényleg szeret szopni?
Komoly a kérdés. Neten mindenki irogatja, tali előtt, hogy igy meg úgy szereti bla bla de mikor arra kerül a sor már jönnek a kifogások.
Miért menőzik ilyesmivel valaki ha nem szereti csinálni, illetve van olyan aki tényleg szereti csinálni és nem csak a szája jár?
Nem azt mondtam hogy elvarom, de miert bloffol?
Miert nem mondja azt hogy nem szereti csinalni es akkor maskepp all az ember is hozza mert ha azt mondja hogy igy meg ugy szet fog szopkodni akkor szar erzes mikor kiderul hogy csak szoveg vomt az egesz
6/os,hidd el vannak olyan nők, akik szeretik az orál sexet!!!
A mai világaban szerintem ez alap a sexbe,sőt a mai tinik úgy szopnak hogy csak naaaaaa!!!
34/L
Tényként kezelve ha elmondható egy lányról, hogy szeret szopni nem jelenti még azt, hogy az első találkozáskor olyan cumiban lesz részed amit sose felejtesz el.
Én nagyon szeretem csinálni, viszont nem szopok le bárkit csak úgy. Azért ehhez kicsit több kell.
Utolso
Lehet felre fogalmaztam, de probaltam minel rovidebben leirni.
Nem arra celoztam hogy baj ha az elso talin nem szop le.
Arra celoztam hogy ha eljutunk odaig hogy intim dolog fog tortenni legyen az akar az elson akar a 100. talin most nem ezen van a hangsuly akkor jo lenne ha nem igergetne olyanokat amiket nem szeretne megtenni
Párom szerint jól szopok és azért mondhatni szeretek is. Viszont ahoz hogy ezt megtegyem kell a bizalom. Első alkalomnál nem fogok egy férfira se rávetődni! Majd ha szépen kiérdemli !😈
Ha meg beszélgetés közben rákérdezne akkor én is megmondanám hogy szeretem. De nem várja már el hogy majd én letàmadom amikor alkalmam lessz rà! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!