Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kértetek már meg pasi ismerőst/barátot, hogy gyakorolhassatok rajta farkat verni/szopni?
Ha még nem volt kapcsolatotok persze...
ciki lenne ilyet kérni havertól?
javítalak :
" Nem minden pasi ad ki hangot"
Hoppá! Komolyan? Nahát....én a nyöszörgés alatt pl hangosabb,vagy szaporább levegővételt értettem,pont ezért is írtam úgy,gyengébbek kedvéért.Levegőt meg tán csak vesz a férfi....és nyilván hallom,hogyan,ha ott van tőlem 30 centire a feje.
" és nem mindegyik szereti, ha elélvezés után is folytatod."
Ugyan másold már be,ki beszélt itt elélvezés utáni szopásról....Én arról írtam, tökéletesen érthetően, hogy AMIKOR ÉPPEN élvezésben van,akkor nem leszállni a farokról,hanem szájban tartani...
"Valakinél nem is kell óvatosnak lenni az elején se. "
Én a legelső farokverésemről beszéltem,ahol nem a pasi miatt vagyok óvatos,hanem azért, mert nekem új az egész és így tapasztalom ki,hogy mit hogy szeret.
"De hajrá, egészségedre, ne csak képzelegj. :D
Úgy tűnik,kettőnk közül nem én képzelgek,mert akkor a leírtak egyértelműek lettek volna .....
Örültem,hogy segíthettem. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!