Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet nem bele bolodulni abba hogy 21 évesen is még szűz vagyok?
Nagyon rég óta zavar már. Sokakat már 16-17 évesen is zavarja ha szűz. Akkor mit mondjak én...
Hiába keresgetek, nem találok barátnőt, nagyon rossz hogy nem érdeklek egy lányt sem. Kezdem ezt érzni hogy ha ez még sokáig így marad megbolondulok.
Nem is a szex hiány zavar a legjobban hanem az hogy nincs egy lány sem akit szeretnénk, nagyon rossz hogy még ennyi idősen is itt tartok. :/
Tettél érte hogy legyen?
Egyik barátom 26 éves és még sosem volt barátője. Nem úgy látszik mitha megbolondulna. Csupán túl kényelmes, nem nagyon jár el sehova. Túl a tökéleteset keresi.
A gyerekvállalásos megjegyzésre csak annyit reagálnék, hogy apám 24 évesen szexelt először (anyámmal), és egy hónappal a születésem után töltötte a 27-et, szóval egyrészt nem hinném, hogy el kellene ásnod magad az érintetlenséged miatt, másrészt a vágyad is simán megvalósulhat még.
20/L (szűz)
És is 27 évesen vesztettem csak el.
Nem kell bele bolondulni.
Majd lesz valahogy, megoldja az élet. (No persze neked ehhez keresgélned kell de ennyi, nem vagy elkésve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!