Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan dobjam fel az elsot?
Minek kell az elsőt “feldobni”?
Mindketten szüzek vagytok, tehát szinte minden, amit csináltok új lesz mindkettőtöknek
Honnan tudná egy rakás idegen, hogy mi esne jól a te csajodnak? Simogasd, csókold, és figyeld őt, vagy kérdezz rá, jó-e neki, amit csinálsz.
Minden valószínűség szerint bénák lesztek, mert azért nem ideális a vak vezet világtalant szitu, de majd belejöttök.
Ezt így nem lehet tudni. Minden lánynak más esik jól. Csak legyél finom, csókold sokat. S figyelj a reakcióira. Ne várj el tőle semmit.
Feltehetően úgysem fog rögtön összejönni minden. Csak ne izguljatok, nevetgéljetek együtt meg ilyesmi. S használjatok óvszert!
Az a baj, hogy ami nekem jól esne nem feltétlenül esne jól a barátnődnek. Az is kérdés meddig jutottatok. Volt e már vmi köztetek.
Személy nekem a sok csók, érintés esne jól. Apró kis puszikák. De nekem nem jön be, ha a hajammal vagy nyakamat simogatják. Pedig sok lány szereti. Számomra az orál sem játszik, de sokan szeretik, ha nyalják őket!
Lassú, apró érintések, lágy behatolás, óvatos lassú mozgás!
Nem kell ezt "feldobni", jön majd magától és érdekes, új dolog lesz! "Feldobni" majd akkor kell, mikor harminc körül kezd unalmas lenni a szex.
Egyébként tök fölösleges előre megbeszélni, mert az csak arra jó, hogy ráfeszülj és ideges legyél. Én pl. konkrétan lekonyultam. Aztán kicsit később, mikor spontán jött a dolog, már rögtön ment. Legyen nálatok óvszer, hangolódjatok egymásra, legyen petting és ha úgy jön, akkor szex. Nem kell ezt eltervezni, spontaneitás kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!