Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a túl nagy méreteim miatt vagyok szűz?
Troll kérdés... Olyasvalaki írta ki akit a valós életben a franc se vesz észre,annyira jelentéktelen személyiség, és azza a kevés szükeállományával úgy gondolja, erre tuti felfigyelnek az emberek.
Szánalmas vagy, öcsi...
Nincs olyan nő aki ezt ne próbálná ki.
Komoly a kérdés?
4#
Mivel anonim az oldal, nem tudhatunk egymásról semmit. Nem tudod elképzelni hogy valakinek tényleg lehet ilyen problémája? Ne pszichoanalizálj itt pár sor alapján és ne vesztegesd az időmet kérlek
5#
Hát sajnos én nem így tapasztaltam. Lehet hogy merészebb vagy érettebb lányok kellenek
Középkorú nő vagyok, és ha igaz amit leírtál a méretedről, hát sajnálom,de nem tudom még én sem elképzelni .
Nem csoda ha a fiatalok sem vevők rá .
Sajnálom .
Én csak akkor hiszem el neked ha megmutatod! De csak úgy hogy ezt a kérdést egy papirra leírod és oda teszed mellé ha fotót csinálsz a nagy méretedről.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!