Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a túl nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a túl nagy méreteim miatt vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Eddig minden csaj megijedt tőle, nem merték bevállalni amikor oda jutottunk, stb. Hogy találhatnék olyat aki bírja?

2018. okt. 22. 12:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Mit jelent nálad a túl nagy méret??
2018. okt. 22. 12:28
 2/34 anonim ***** válasza:
Szexpartnerkeresőn a lányok többsége pont ilyet keres. Ha jól nézel ki mellette akkor könnyű dolgod van.
2018. okt. 22. 12:29
 3/34 A kérdező kommentje:
20+ hosszúság és szélesebb mint a telóm
2018. okt. 22. 12:29
 4/34 anonim ***** válasza:
52%

Troll kérdés... Olyasvalaki írta ki akit a valós életben a franc se vesz észre,annyira jelentéktelen személyiség, és azza a kevés szükeállományával úgy gondolja, erre tuti felfigyelnek az emberek.

Szánalmas vagy, öcsi...

2018. okt. 22. 12:33
 5/34 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan nő aki ezt ne próbálná ki.

Komoly a kérdés?

2018. okt. 22. 12:35
 6/34 A kérdező kommentje:

4#

Mivel anonim az oldal, nem tudhatunk egymásról semmit. Nem tudod elképzelni hogy valakinek tényleg lehet ilyen problémája? Ne pszichoanalizálj itt pár sor alapján és ne vesztegesd az időmet kérlek

2018. okt. 22. 12:37
 7/34 A kérdező kommentje:

5#

Hát sajnos én nem így tapasztaltam. Lehet hogy merészebb vagy érettebb lányok kellenek

2018. okt. 22. 12:38
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Középkorú nő vagyok, és ha igaz amit leírtál a méretedről, hát sajnálom,de nem tudom még én sem elképzelni .

Nem csoda ha a fiatalok sem vevők rá .

Sajnálom .

2018. okt. 22. 12:41
 9/34 anonim ***** válasza:
96%

Én csak akkor hiszem el neked ha megmutatod! De csak úgy hogy ezt a kérdést egy papirra leírod és oda teszed mellé ha fotót csinálsz a nagy méretedről.

30N

2018. okt. 22. 12:57
 10/34 anonim ***** válasza:
Ahogy a kilences írja. Úgy küldhetsz nekem is fotót. Mert én se hiszem el bocs.
2018. okt. 22. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!