Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a túl nagy méreteim miatt vagyok szűz?
Hat egyszer megprobaltam de marhara fajt szal nem akarnek nagyot. Szegeny srac teljesen kivolt. Maradt a kezimunka nemi orallal. 27 evesen meg csak addig jutott h probalt olyan not keresni aki eleg tag neki. Normalis szex meg akkor nem jott neki ossze.
Igen van olyan h tul nagy vastagsagra inkabb a gond nem a hossz abbol max annyit tol amennyi befer. De a vastagsag... Na az problemas
Kamu kérdés ez! Ám nekem 21 /5 van, volt olyan akivel gondok voltak a méret miatt! Ahogy a férfiak úgy a nők sem azonosak odalent.
De olyan egy sem volt aki legalább kiverni ne akarta volna! Vagyis hogy így nem találsz senkit az vagy hazugság vagy te magad nagyon ronda vagy !
Nekem elküldte,de nem akkora ahogy ő alitotta,szerintem!!
A pasimnak is ilyesmi,úgy hogy nem vagy olyan nagy lófaszú herceg!!!!!!!😂😂😂😂
Nekem még mindig nem jött kép 😞
30N
Most éppen nem tudok konkrétabb bizonyítékkal szolgálni (pl. a lapos megoldás). Akár elhiszitek, akár nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!