Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már lassan ott tartunk, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már lassan ott tartunk, hogy szégyellnie kellene egy nőnek a puncit? Mert a férfiak mindent jobban szeretnek az anális szexben? Miért van ez már?

Figyelt kérdés

Nem csak ezen az oldalon figyeltem meg, hanem eddig négy pasim volt és mind ki akarta próbálni az anális szexet is. De beszéltem már olyan pasival is akivel azért nem jöttem össze mert ő azt mondta, hogy számára az anális szex vonzóbb és izgatóbb mint a hagyományos.. hát nagyszerű..

De például a barátnőimmel is beszéltünk erről és elvétve van olyan pasi aki nem hozza fel az anált, persze biztos az is fantáziál erről csak olyan mulya, hogy nem meri felhozni sem:D szóval nagyon siralmas az egész, tényleg ennyivel jobb érzés az anális szex? Vagy miért őrülnek meg tőle a férfiak mi a baj a puncinkkal?

2018. okt. 24. 19:26
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
10%
Na pont erről beszéltem:-D
2018. okt. 25. 15:03
 22/49 orton ***** válasza:
48%
20/21 készülj az üzenet áramlatra: "Szia láttam hogy szereted az anális szexet, van kedved ismerkedni? Van facebook-od?"
2018. okt. 25. 15:12
 23/49 anonim ***** válasza:
56%
Azt hiszem soha többé nem lesz pasim...
2018. okt. 25. 19:01
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Van férfi akit kifejezetten taszít az anál gondolata. Pl. engem is. Ha te, kérdező sem szereted keress egy olyan fickót akivel hasonló az ízlésetek és éljetek boldogan.
2018. okt. 28. 07:26
 25/49 anonim ***** válasza:
64%

Szeretem a vaginális, az anális, az orális, és a manuális szexet is! De semmi sem lehet erőszak. Ha akarja a lány akkor mehet, ha nem akarja akkor nem. Volt olyan barátnőm, (laza kapcsolat) aki megkért hogy "szűztelenítsem" már a kipufogóját mert ki akarja próbálni. B.nőmmmel kipróbáltuk az anális örömöket, de mivel vam egy kis aranyere nem tetszett neki túlságosan. A későbbiekben a popsi izgatása olajosan megmaradt, és egy idő után már magától ült bele a cerkámba.

Szeretem a popsit, de a jó öreg puncikát nem adnám cserébe!

2018. okt. 28. 07:40
 26/49 orton ***** válasza:
29%

"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Szerintem egy két kérdező és válaszadó nem látja ezt a piros feliratot.

2018. okt. 28. 12:16
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne baratnom en soha nem kernek tole analis szexet, nem is vagyom ra.
2018. nov. 5. 08:14
 28/49 anonim ***** válasza:
50%
20as vagyok. Nem jött üzenet áramlat 😀
2018. nov. 5. 08:54
 29/49 anonim ***** válasza:
19%

azért van,mert a nő nem akarja,nem élvezi,de mégis belemegy és megteszi miattam.

ez a kitárulkozás,alárendelődés ami miatt felettébb élvezetes.

2018. nov. 10. 23:21
 30/49 anonim ***** válasza:
79%
Szóval a férfiak tényleg azért szeretik az anált, mert alárendelődik neki a nő. Eddig is sejtettem, de most már biztos vagyok benne. Kemény, hogy a párotokat alázni akarjátok. És nem hiszem, hogy lenne kivétel. Aki az anált akarja, az alázni akar, csak nem mindenki vallja be magának és másnak. ;)
2018. nov. 11. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!