Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan ott tartunk, hogy szégyellnie kellene egy nőnek a puncit? Mert a férfiak mindent jobban szeretnek az anális szexben? Miért van ez már?
Nem csak ezen az oldalon figyeltem meg, hanem eddig négy pasim volt és mind ki akarta próbálni az anális szexet is. De beszéltem már olyan pasival is akivel azért nem jöttem össze mert ő azt mondta, hogy számára az anális szex vonzóbb és izgatóbb mint a hagyományos.. hát nagyszerű..
De például a barátnőimmel is beszéltünk erről és elvétve van olyan pasi aki nem hozza fel az anált, persze biztos az is fantáziál erről csak olyan mulya, hogy nem meri felhozni sem:D szóval nagyon siralmas az egész, tényleg ennyivel jobb érzés az anális szex? Vagy miért őrülnek meg tőle a férfiak mi a baj a puncinkkal?
Kérdező, ezen én is elszomorodtam :(
Olyan rossz, hogy a punci nem izgatja őket. Imádtam pasi előtt maszturbálni, de most azt se csinálnám, mert tudom, h nem az izgatja, hanem az izgatná, ha a seggemet öklözném...
Meg itt olvasom, hogy sokaknak az tetszik, ha a nőnek fáj...gondolom a dominanciájukat akarják így kiélni. Szánalmas :/
Biztos, hogy nem fogok ismerkedni már...
4 pasiból ítélsz, hogy az összes szereti? :D Oké. És ha valaki szereti az anált, vagy jobban szereti, akkor már egy pasinak se kell punci és baj van veled?
Szerintem érdemes eltöprengened az önértékeléseden inkább, mint azon, ki mit szeret a szexben! ;)
Ezt hiába magyarázod meg, néhány mr és ms gyakorikérdésnek te abberált, ölnivaló sattyú vagy, ha ilyet csináltok a párotokkal egymás örömére.
Ne tévesszen meg, hogy a véleményed kérdezik, nem érdekli őket, mert nem megérteni akarnak, hanem megerősítést keresnek itt az egyet nem értésükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!