Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam vele, hogy le szeretnék feküdni vele?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki mindig félreérthető utalásokat tesz, de nem vagyok benne biztos, hogy komolyan gondolja, vagy csak szarkazmusból mondja. Nem fogok csak úgy megállni előtte, és közölni vele, hogy "le szeretnék feküdni veled", mert nem. :D Különben se vagyok biztos benne, hogy komolyan mondja, és ha nem, nem szeretnék beégni előtte. Hogyan kéne finoman célozgatnom arra, hogy nem lenne ellenemre a dolog?2018. okt. 24. 16:06
1/10 anonim válasza:
A félreérthető utalásaira felelj félreérthető utalásokkal.
2/10 anonim válasza:
Fogd meg a combját, simulj hozzá érezze hogy zöld a lámpa
3/10 anonim válasza:
Hát amikor ilyeneket mond, akkor te is mondhatnál rá vmit. Ami ugyanúgy lehet vicc is.
De egy nézés, egy érintés is sokat tud elárulni. Anélkül, hogy mondanál vmit.
4/10 A kérdező kommentje:
Néha szoktam én is félreérthetően válaszolni neki, de ezzel nem haladunk semerre. Szerintem azt hiszi, hogy nem gondolom komolyan. Vagy ő sem gondolja komolyan.
2018. okt. 24. 16:17
5/10 anonim válasza:
Hát akkor érintéssel vagy ilyesmivel kéne probálkoznod!
6/10 anonim válasza:
és ha nem azt mondanád, hogy le szeretnél feküdni, csak szimplán vele akarsz lógni?
7/10 anonim válasza:
A félreérthető utalásaira válaszolj félreérthetetlen módon
Ha ennyire nem tudsz kommunikálni, ne akarj még szexelni
8/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, mikor egyszer köszönsz neki, vagy ő neked, hogy ismeri-e a SZIA mögöttes jelentését. :D Tehát hogy minek a rövidítése. Tudom lerágott csont, de ha már nem tudtok direkten kommunikálni egymással, csak viccelve, akkor ilyesmivel kell utalgatni.
9/10 anonim válasza:
Figyelj ide.Az egyenes út a legrövidebb út.Közöld vele diszkréten,hogy mik a szándékaid.
10/10 anonim válasza:
Eléggé érdekes hozzáállás, hogy még meg sem csókolt, és már tolnád alá a puncit! Én fordítva szoktam, udvarolok, csókolok, hódítok, szexelek! És nem kell semmilyen jel a hőn óhajtott lánytól. Kiolvasom a szeméből hogy "mi a pálya"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!