Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam a barátommal hogy szeretném hogy izgasssa a fenekem?
Hány éves vagy? Komolyan kérdeztem?
A szexualitásnál fontos az őszinteség!
Persze egy ilyen beszélgetéshez meg kell teremteni a légkört!
Egy békés barátságos estén amikor csak úgy összebújtok a TV előtt -halkítsd le - és kezdj el beszélgetni vele a szexről...
Ki mit szeret, ki mire vágyik..
Lassan haladj ne a középen végén kezd a témát.
Mondd el neki hogy nagyon izgatna ha behatolás után az ujjával simogatná a popsilyukadat... elsőre ennyit.
Majd ha ezt megteszi akkor a következő alkalommal szóba hozhatod az ujjazást is.
Majd utána a popsinyalást.
Egy dolgot NE hozz szóba! Hogy az előző barátod mindig csinálta neked és az milyen jó volt mert akkor bukod az egészet!!!
Hajra!!! :)
Tedd oda az ujját , vagy csináld magadnak az elején és hátha átveszi majd.
Nem csodálkoznék ha nem tetszene neki, mert én sem vagyok oda érte.
Nyomd oda az újját,vagy akár a péniszét!!!
És ez szerintem,nem undorító!!A sexhez tartozik,csak ki hogy fogja föl!!
Mit nem adnék ha az én párom ezt mondaná nekem,mert ő sajnos nem engedi!!
Dugtok, de nem kommunikáltok. Értem. Mint általában minden mai agyhalott fiatal.
A lábadat szét tudod tárni, de pl “virágnyelven” beszélni, vagy valamit távolabbról megközelíteni azt nem tudsz.
Javaslom, a szádat ne csak szopásra használd.
Kérdezd meg tőle h ő hogy áll ezekhez a dolgokhoz? mert téged nagyon feltud ez izgatni.
Vagy ha nem mered ezt felhozni neki , akk szex előtt/ közben súgd a fülébe h múktkor azt álmodtad h ezeket csinálta neked, és nagyon nedves lettél tőle, így mi lenne ha ezt élesben is kipróbálnátok?
Nálunk ez úgy zajlik mostanság, hogy én hasrafekszem,odabújok. Aztán ő simogatja a hátam, a fenekem, aztán ha belelendül, akkor továbbmegy. ☺ nem lett megbeszélve, hanem "így alakult".
Egyébként meg nagyon jó érzés, ha 2 ujja a puncimban van és közben nyalja a fenekem...ezt meg magától találta ki. Egyik alkalommal majdnem aludtam már, ezzel űzte el az álmot. 😁 szerintem simán rá tudod vezetni, ha mondani nem akarod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!