Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexeltünk a barátommal, és azóta fáj, de belül. Mi lehet a baj?
4 napja már székleted sem volt azóta. Na ez is baj.
Egyél kis paraffint rá. Az nem hashajtó, csak székletkönnyítő.
De tudom, hogy ciki ezzel orvoshoz menni, de ha nem javul, menni kellene.
Szerintem egy-két nap, és kipihened, de az sem kizárt csináltatok egy faxa kis sérülést, aranyeret, bármit.
És magában az alhasadban, kismedencében érzel-e feszülést. Szédülsz/gyengébb vagy-e?
Az már baj, hogy úgymond nem a feneked, és nem a bélszakaszodnál fáj, vagy a nyílásod. Ugyanis magában a bélben nincs érzőideg. Az hogy feszít, még nagyobb gond.
Szóval szerintem ezzel még ma menj orvoshoz, kell hasi UH, rtg akár, laborok, passzázskövetés akár.
Jó, azért én aláírom, hogy hasi sebészeten dolgozom, tehát ha nekem ilyen tüneteket mondanak, már erre/arra gondolok, de megint ezekkel a panaszokkal egy urológus másra gyanakszik. Kicsit tudod, nem a betegség válassza a gyógyítót, hanem a gyógyító a betegséget.
De inkább nézesd meg, míg mielőtt itt pár nagy análpajti akik már borosüveggel hatolnak be magukkal, ledegradálják a bajod.
Közbe meg...le se írom h kb mikeket csinálhattál magadnak, amikkel így napokig, enyhe tünetekkel el lehet lenni...mert itt fordulsz le a székről
Mindenképp menj orvoshoz. Nem ciki, vannak fucsább esetek.
Van akinek villanykörtét szedtek ki a seggéből, a másiknak meg csapágyat vágtak le a farkáról a szájsebészeten.
No para. az egészség a legfontosabb és máskor gondold meg hogy a testnyílásaidat rendeletetésszerűen használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!