Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ettől zavarba jönnétek?
Egy srác kis beszélgetés után megkérdezte, nem lennénk e sz*x barátok. csak úgy.
Mit mondjak erre?
Mit mondanátok erre?
kort is írjatok kérlek!
18/L
Nekem sok sz*x barátom volt már életemben
Ha ettől zavarba jönnék, akkor így írnám a szexet, mint te (sz*x)
Ha bejön, miért ne?
Ha nincs senkid, miért ne?
35n
van az a srác... mondjuk fája, hogy nem kapcsolatot akar. egy darab van ilyen. nagyon nyomorék vagyok érzelmileg, lehet beleegyeznék, mert szerelmes vagyok, de más okból nem tudnék. ha szerelmes nem vagyok, nem fogok szexelni sem.
25
Kedves Kérdező!
Bár lány nem vagyok, de mindkét agyféltekémet szoktam használni... Ezért, most "lányos" mentalitással azt tudom mondani... (ha érdekel)
Ha csak annyira kellesz neki, hogy időnként jókat dugjon Veled VK*-ért, akkor téged 1nek, esetleg egy újabb trófeának fog tekinteni a sok közül, akik még hasonlóan gondolkodnak, mint Ő.
Ha csak annyira kell Ő neked, hogy időnként jókat dugj Vele VK*-ért, akkor Te 1nek, egy újabb trófeának fogod tekinteni a sok közül, akik még hasonlóan gondolkodnak mint magad is.
Ha megítélésed szerint... hasonlóan gondolkodtok, akkor miért ne... Hisz akkor két VK*-re éhező halandó időnként egymást jól rendbe teszi és kész, aztán mindenki mehet a dolgára... gond egy szál se. De legalábbis reménykedhetsz benne...
Ha viszont úgy gondolod, hogy nem akarsz egy lenni a sok közül, aki alkalmi eset csupán (legalábbis eleinte)... akkor gondold át a következményeket, az okozatok lehetséges tárházát...
Az ERŐ legyen Veled! (662é)
* = VágyKielégítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!