Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti nem jönnétek zavarba?
Figyelt kérdés
Most jöttem rá, hogy engem nagyon beindít egy élvezkedő férfi látványa és szeretném, ha az éppen aktuálisom masztizna előttem egy kicsit.
Ti mit szólnátok egy ilyen kéréshez? El tudnátok magatokat engedni?
2015. aug. 19. 21:05
2/15 anonim válasza:
Volt már rá példa barátnőmet is izgatja persze sosem sikerül befejezni mert amikor ő is neki kezd miközben engem néz végül egymásnak esünk :P 25/F
3/15 anonim válasza:
ha a kérdező lány akkor igen ha férfi akkor semmiesetre sem
4/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, ne parázzatok. Nem véletlenül van a kérdés a heteroszexuális kategóriában.:)
2015. aug. 19. 21:10
5/15 anonim válasza:
Ez tök normális pl: én van mikor magamnak verem jó keményre és előre megmondom hogy elég ha csak a végén szopja le , mert fáradt :)
6/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem jönnék zavarba, a volt barátnőmmel is csináltuk így párszor. Nekem tetszett és szerintem neki is:)
7/15 anonim válasza:
másoknál nem tudom, hogyan működik mert embere válogatja, de számomra síma ügy egy lány előtt maszturbálni.
ki vagyok én, hogy ne teljesítsem a kívánságát, ha ezt akarja? :D
persze úgy még jobb, ha ő is csinálja magának közben :)
8/15 anonim válasza:
Először meglepődnék a kérésen. De utána lenne egy kis meglepetésem, olyat csinálnék előtte, amit még biztos nem látott, nem is gondolt. Mert régebben kipróbáltam eléggé extrém módon is, az biztos meglepné.
9/15 anonim válasza:
Lány elött szívesen megtenném! /F.
10/15 anonim válasza:
Én egy vadidegen előtt is kiverem, csak nő legyen az illető! Engem izgat ha néznek közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!