Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti nem jönnétek zavarba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti nem jönnétek zavarba?

Figyelt kérdés

Most jöttem rá, hogy engem nagyon beindít egy élvezkedő férfi látványa és szeretném, ha az éppen aktuálisom masztizna előttem egy kicsit.

Ti mit szólnátok egy ilyen kéréshez? El tudnátok magatokat engedni?

2015. aug. 19. 21:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9. És lány mögött?
2015. aug. 19. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Én szoktam. Nem végig persze, csak besegítek, ha a lánynak nem elég jó a technikája. De volt már, hogy a befejezést csináltam én, bemutatónak, hogy hogy kell csinálni, mert egyes nők hajlamosak a legelején elengedni, nem folytatni tovább a kézimunkát.

Az első egy-két alkalommal zavarban vagyok, ha magamhoz nyúlok előttük, de aztán hozzászokom.

Eddig minden nő nagyon boldogan vigyorgott, ha nézhette.

2015. aug. 19. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze, simán
2015. aug. 19. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát, lehet leszopnám magam...
2015. aug. 20. 12:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha Nő Vagy és szeretnéd hogy kiverjem neked,benne vagyok,persze ha szereted a nagy farkat,és Te is csinálod velem
2016. febr. 14. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!