Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mitől jönnétek zavarba, és minek örülnétek a legjobban?
"Szia! Király a felsőd, te is csíped ezt a bandát?"
Nekem kifejezetten jól esne, ha valaki (egy konkrét személy) odajönne ezzel a kérdéssel hozzám. :D
Hát ha én éppen bánézok,pl leejtek valamit,a srác meg odajön hozzám h segíthet-e
Olyankor futunk össze az utcán,mikor nem számítok rá,így kissé bénán nézek ki
De ha már csak hozzám szólna,annak nagyon örülnék, és zavarba jönnék.:D
Én már attól is zavarba jövök ha hozzámszól egy olyan fiú akit helyesnek találok :D
16/L
Ha az osztálytársad, és szünetben ül a padjában, menj oda a padja mellé, mintha valami más tennivalód lenne ott. Aztán egyszer csak fordulj felé, nézz rá, várd meg, míg észrevesz. Ha észrevett, csak bámulj rá, és ha megkérdezi mi az, ne válaszolj semmit. Nem feltétlenül kell, hogy mosolyogj. Aztán egyszer csak hagyd ott.
Ez nagyon fura, abszurd szituáció, kitűnően zavarba lehet hozni vele egy lányt, anno annak a srácnak, aki tetszett is sikerült vele zavarba hoznia.
Sőt mivel ilyen imádnivalóan fura teremtés, sok ilyet csinált még. Ha szeretnél több példát, írj rám privátban, és akkor gondolkozom még ilyeneken.:)
16l
Vegyél egy nyalókát, ülj le a padjára, várd meg amíg észrevesz! Majd kezdd el forgatni a nyalókát a szádban, vedd ki, körözz vele a feje előtt, nyald meg (a nyalókát) és húzz el!
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!