Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a sportoló csajok sokkal bevállalósabbak, mint a többiek?
der ez nem csak hormonkérdés ..., nem nem. egyszerűen gondold el h ott van pl 30 sportoló csajszi + srác összezárva 6 hétig mondjuk egy thgaiföldi edzőtáborban, de legyen az akár egy verseny, tök mindegy, gondolod h ott szépen kártyáznak esténként?
és nem csak csajok itt a kérdés, egyszerűen megy a szex ezerrel, de miért lenne ez fura? az lenne a nem természetes ha nem így lenne. na meg olyan se 1 volt már h itt fiúk is jobban elengedik magukat, ugye "a táborban marad" alapon nem egyszer volt már olyan h tök heteró ugyan a srác, de simán megszopatta a szobatársát vagy éppen akivel úgy jött ki, és nem azért mert homo, hanem mert szex és nem bírnak magukkal, naná.
a "sima" fiú+lány" szex olyan szinten mindennapos h azt hiszem akik itt naivkodnak, igen csak eldobnák magukat, ha vmi rejtett kamerával egyszer tényleg meglátnák, mi megy iylen helyeken ... de én egyszer egy válogatott sráctól hallottam, mikor volt a Szepesi Niki-féle botrány, h akinek nem egyéártelmű h az élsport és a szex összefügg, az vagy játssza csak az álnaivat vagy semmi köze az élsporthoz. és ez se "mai divat", az élsportban régen is ment ezerrel a szex, csak tabutéma volt. de ne vicceljünk, a 60-70-es években a csapatok külön nőgyógyászt tartottak, akikhez vitték a csajkokat abortuszra ... (és ezt is érintettől tudom).
ayy ehhez naivnak kell lenni baromira.
utolsó: ennek annyi a titka h eleve a kérdésre is ugye azok kapják fel a fejüket, akik érintettek a területen ... de jellemző h megint mindenki kamus egyesek szerint, sőt, igazából várom is ezt a reakciót, ez egyetlen kérdésnél se hiányozhat :D
úgyhogy nekem csak 1 a kérdés: tényleg ennyire naivak sokan vagy csak jól esik azt játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!