Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a sportoló csajok sokkal bevállalósabbak, mint a többiek?
Ez már megint milyen agyhalott kutatási eredmény?
Igaz, hogy a gyakorit használó férfiak mind szüzek, és zsebhokiznak a számítógép előtt?
Ostobaságokat én is tudok írkálni
Megnyugodhatsz, az itt okoskodók fele úgy válaszolt, hogy kéthetente egyszer elmegy futni és akkor ő sportoló.
Nekem két profi sportoló nőm volt, pontosabban egy, mert a másodiknál már időben leléptem.
Az első 19 évesen kb 35 pasinál járt, nem egyszer volt, hogy elmentek edzőtáborozni, aztán 4-5 pasi átment rajta.
Aztán azóta volt már pár profi sportoló haverom, mindig kiröhögtek ezért, mert tény hogy egyébként se ért rá soha az exem, mert állandóan edzés, de hogy kezdek ilyennel, mert mindig van dugópajti.
Sztoriztak eleget.
Valszeg ott kezdődik a dolog, hogy már kiskoruktól fogva ebben a légkörben vannak és már akkor azt látják, hogy a nagyok ezt csinálják és nincs ebből semmi.
Másrészt az a botrány, ami volt vagy egy éve itt Magyarországon, mindent elmond.
Kikerült egy felvétel, amin épp egy 15 éves úszólányt dugnak és másik kettő épp a sorára vár.
Az olimpiai falut meg ne is említsük.
Szal szerintem egyértelműen az, hogy bevállalósak és egy több pasis felállás meg se kottyan nekik.
nem bevállalósabbak, de itt szerintem definíciós különbségek vannak emiatt lehet így értelmezni.
A sport, a sportos életvitel és az ezzel járó stressz hatására (ez inkább csak profiknál), magasabb a libidó, hiszen a test igényli és élvezi is a hajtást, a magas vérnyomást, a tombolást. Ezért van az, hogy egy nagyon sportos ember megőrül, ha bezárják a négy fal közé és kell neki valami, ami lenyugtatja (drog, pia, szex, bármi)
Szóval ezt nézve, jobban igénylik, jobban kívánják a szexet és logikusan következtetve, egy lány, ha jobban kívánja a szexet, akkor az bevállalósabb.
(Érted, egy kiéhezett lány inkább van benne perverzkedésbe, mint egy deszka, aki csak azért fekszik le veled, mert nyaggattad, de csak minimálisan akar bármit is)
Ebben van igazság, de akkor nem tudom én miért vagyok olyan, amilyen.
Jó, régen sokat mozogtam, de a komoly sporttól messze voltam mindig. Amibe nagyon bele kellet volna tenni magam azt abba hagytam, pedig azt mondták jó úszó lehettem volna.
Talán csak a szexbe tenném bele magam keményen, de a fiatal csajok annyira nem gerjednek rám, korombelivel meg nem sokkal kezdenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!