Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi vagyok ha a feleségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyok ha a feleségem prostituált de közös kasszán élünk?

Figyelt kérdés

A feleségem munkája örömöt adni a férfiaknak, megnyugvást nyújtani a nehéz időkben, szerelmet ad el a magányosoknak.

Annak ellenére hogy havi 1.misi megvan neki, és ugyanúgy dolgozom 240ft-ért több mint 200órát.

Közös a kassza, és annak ellenére hogy rengeteg a pénzünk, nincs felélve, sőt félre van rakva a bevétele 80%-a és kamatozik.

Hogy miért?

Mert nekem volt jövőképem az utódokra.

Ha egyszer lesznek gyerekeink azt akarom hogy ne ismerjék meg a szegénységet, ennek ellenére tudjon róla milyen szegénynek lenni dokumentum filmekből és olvasmányokból.

A terv hogy okos gyerekeket szeretnénk nevelni, és a félretett pénzt annyi felé osztjuk el ahány gyerek van.

Ám a sok millió nem azonnal fog az ölükbe hullani.

Ha betöltik a 21 éves kort,

Születésnapjukra tervezzünk egy lakás kulcsot oda adni mely egy gyönyörű ajándék a fiúnak.

Vele együtt egy bankszámla adatait, és magát a kártyát melyen már rajta van a fiú pénzének része.

Innentől kezdve az életét maga irányítja 100%-osan és onnantól a gyerek ki költözik és önfentartó életet fog élni.

Természetesen meglátogathat... És a többi.

Mi vagyok én kedves olvasó?

Jó ember, netán így is elmondanád rólam hogy futtató?

Minek könyvelsz el?

2018. okt. 23. 21:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%
Dicsekvő hülyegyerek.
2018. okt. 24. 09:55
 22/27 anonim ***** válasza:

Ööö... Azt írod, még nincs gyerek, de azért már tervezed, hogy majd odaadod a pénzt "a fiúnak"...???? :D

Ha még meg sem született, honnan tudod, hogy fiú lesz????? :D

2018. okt. 24. 13:13
 23/27 anonim ***** válasza:
55%

22#

Ha lánya lesz, azt beveszik a családi bizniszbe

2018. okt. 24. 13:33
 24/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Nem hittem hogy ennyi érdeklődő lesz a témára, ezt köszönöm nektek.

Lefektetném már az elején, a kérdéd nem kamu.

A kérdéssel nem célom partnereket találni így nem adok a feleségemről információt, de csak mondom, a roszlányokon nem találjátok már meg.

Ez melyet mondtam a jövőről, mind a terveim szüleménye, ám közel sem biztos hogy minden így alakul.

A gyereknek nem kívánjuk elmondani hogy mit dolgozik anyja, és ráadásul megsem érezné a pénzt, hisz nem költekezünk.

Nagyon primitív gondolkodás, hogy nagyobb lenne az igényünk ennyi pénztől.

Szóval egy gyerek sem tudna a munkájáról, ellenben az enyémről igen.

Amíg nincs gyerek, addig nálunk dolgozik, ám ha már lesz, akkor lesz egy külön kis, nem drága ház erre a célra.

Ha fiú akkor fiú, ha lány akkor lány.

Nem kívánok különbséget tenni.

Nem akarom hogy folytatódjon ez a szakma a családban, ám ha netán a lányunk örömlány lenne, nem szidnám le, ám nem is gratulálnék neki.

Viszont ha ez megtörténne, na akkor viszont Szandi elfogja mondani hogy Ő is ezt dolgozta, és hogy milyen nehézségekkel jár ez az út.

2018. okt. 24. 17:19
 25/27 anonim ***** válasza:
Jól néz ki? Ha igen szívesen megismerném. Írj
2018. okt. 25. 09:45
 26/27 anonim ***** válasza:
🐒 majom:-D
2018. okt. 25. 16:26
 27/27 anonim ***** válasza:
54%

Egy álmodozó 15 éves hülyegyerek, aki kitalált egy majdenm hihető történetet!

Amit leírtál, ott a nő QA, a férfi pedig strici.

2018. okt. 25. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!