Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vagyok ha a feleségem prostituált de közös kasszán élünk?
A feleségem munkája örömöt adni a férfiaknak, megnyugvást nyújtani a nehéz időkben, szerelmet ad el a magányosoknak.
Annak ellenére hogy havi 1.misi megvan neki, és ugyanúgy dolgozom 240ft-ért több mint 200órát.
Közös a kassza, és annak ellenére hogy rengeteg a pénzünk, nincs felélve, sőt félre van rakva a bevétele 80%-a és kamatozik.
Hogy miért?
Mert nekem volt jövőképem az utódokra.
Ha egyszer lesznek gyerekeink azt akarom hogy ne ismerjék meg a szegénységet, ennek ellenére tudjon róla milyen szegénynek lenni dokumentum filmekből és olvasmányokból.
A terv hogy okos gyerekeket szeretnénk nevelni, és a félretett pénzt annyi felé osztjuk el ahány gyerek van.
Ám a sok millió nem azonnal fog az ölükbe hullani.
Ha betöltik a 21 éves kort,
Születésnapjukra tervezzünk egy lakás kulcsot oda adni mely egy gyönyörű ajándék a fiúnak.
Vele együtt egy bankszámla adatait, és magát a kártyát melyen már rajta van a fiú pénzének része.
Innentől kezdve az életét maga irányítja 100%-osan és onnantól a gyerek ki költözik és önfentartó életet fog élni.
Természetesen meglátogathat... És a többi.
Mi vagyok én kedves olvasó?
Jó ember, netán így is elmondanád rólam hogy futtató?
Minek könyvelsz el?
Szinte 100% kamu az egész... De mégis tegyük fel hogy igaz...
Szerinted... Az a gyerek milyen ember lesz felnőtt korára? Gazdag lesz de erkölcstelen tehát nem jó ember hiszen tudja hogy az a pénz ami van az hogy gyűlt össze ami miatt alapból torzul az értékrendje és ha ezek után nem fordít hátat nektek akkor nem sokáig élvezi az életet... Mert nem lesz tapasztalat nincs pofon az élettől nincs kihívás nincs semmi
Be fog kattanni és homokos lesz vagy valami szélsőséges szervezet tagja mert nem találja a helyét a világban mert 21 éves koráig fogták a kezét aztán útmutatást semmit se kaptak
Élelmesnek talpraesettnek lenni nem fog egyedül megtanulni nem tudja a pénz értékét szóval gyötrelmes és üres élet vár rá ...
De ez legalább akkora marhaság amiket írtam mint amit te írtál :D
Én büszke lennék a szüleimre,ha ezt végig vitték volna értem.
Ma a fiatalok többségének kilátástalan saját ingatlanhoz jutni.
Még idősebbek között is vannak,akiknek az.
Borsodban élek,sok helyen több generáció lakik együtt,a szomszédaink nagy része "oda költöztünk családostul a nagyszülőkhöz" élethelyzetben élnek.
Ismerek olyat,ahol 4 generáció él együtt(nem romák).
És mindenki dolgozik,és mégsem tehetik meg,hogy saját lakásba költözzenek.
Remélem nem ezzel akarod kiprovokálni a támadásokat, hogy a prostituált ismerősöd, barátod, vagy barátnődnek megmutasd, hogy mekkora egy nagy r**anc.
Igaz nincs akkora párhuzam, de akkor ezek szerint akár Pablo Escobar is jó ember volt, mert volt amikor segített a hajléktalanoknak, hogy tető legyen a fejük fölött. Igaz, hogy ezt nem legális jövedelemből tette, meg mellette meghaltak páran..
"Hol tudok a feleségedhez jelentkezni?"
Szeretnél hozzájárulni a lakáshoz?:D
Elképzelem 20 év múlva a családot.
Sétálnak a gyerekkel a szülők,anyuka miniszoknyában.
Megállnak egy csodaszép lakást előtt.
A gyerek megkérdezi.
"Anya,Apa,miért állunk itt?"
Erre az anyuka a szoknyájából kirázza a lakáskulcsot.
"A tiéd,kisfiam":D
Ha csak két gyerekkel számolunk, alapból minimum 4ev és akkor még csak egy olcsóbb panel van meg. Ha meg egy kis kp is járna mellé akkor plusz két év. 6ev alatt pedig simán kioregszik a szakmabol az asszonyt plusz azért szülni is kéne valamikor. Utána idő mire visszanyeri a testét, vagy éppen sosem lesz olyan mint azelőtt.
Szerintem is hamu kérdés.
Plusz ha valaki keres x összeget, kizart h ennyit félre tegyen, mivel nő a fizu, nőnek az igények is. De szép elgondolás. Emberileg pedig az a véleményem, ha ezt férfiként hagyod, az elég gáz. Inkább keress tisztességesen fizető munkát magadnak!
A FŐ kérdésedre a válaszom; Ritka madár.
Ennyire nem lehet megtervezni egy életet. Annyi minden közbe tud jönni és általában onnan, ahonnan nem is számíthat rá az ember. Persze nem rossz, ha van az embernek valamilyen jövőképe, de ez csak az irány. Picit vedd/vegyétek lazábban az életet és hagyjátok magatokat sodródni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!