Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz, ha egy fiatal pasi inkább prostizik, ahelyett hogy hülyítené a nőket?
Figyelt kérdés
Tegyük félre az ilyen előítéletek, hogy csak a lúzerek, bénák, stb járnak prostihoz.
Mivel lenne jobb, ha egy normális lányt ávágnának szexért cserébe, utána összetört szívvel otthagynák?
2018. okt. 14. 10:14
1/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz prostizni, elég sokan csinálják.
2/10 A kérdező kommentje:
Én is csinálom, de a nők automatikusan lúzernek titulálnak minket(meg sok álszent papucs férfi is)
2018. okt. 14. 10:21
3/10 anonim válasza:
Nem azzal kell nyitni egy nőnél ha ismerkedni akarsz velük, és akkor nem fognak lúzernek titulálni...
5/10 anonim válasza:
Miért lenne gáz? AZT csak a nōk mondják hogy udvarolj nekik! Amikor meg Ott vagy akkor meg lekoptatnak mert nem vagy 190cm 90kgos domináns hím.. Ennyit errōl.
6/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt: ha mindent összevetsz, még olcsóbb is mint egy barátnőt tartani!
Ráadásul garantáltan minden bejelentett igényedet teljesítik - és ez azért nem semmi!
7/10 anonim válasza:
5ösnek igaza van, annyival kiegészíteném, hogy mielőtt dobnak azért pár hónapig randiztatják magukat veled ahol mindent te fizetsz, majd bekattan náluk valami, elmennek egy szórakozóhelyre és felcsináltatják magukat az első alfahímmel mert ugye "ők független erős nők"... lol
8/10 anonim válasza:
Nőnemű vagyok, de nem tartom gáznak, tökmindegy. Én is fontolóra vettem már párszor a fizetős fiúkat.
10/10 anonim válasza:
azért a normális lány is élvezheti ám a szexet..
eleve ott bukik meg az egész, hogy még mindig nem elfogadott az a tény, hogy egy nő is kívánhatja őszintén a szexet és használhatja ezáltal a partnerét a saját vágya kielégülése érdekében tárgyként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!