Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonz ennyire a saláta punci?
Nagyon tetszik az olyan női nemi szerv aminek kilógnak a kisajkai. Nagyon izgató szerintem, csodálatos:P
Szerintek ennek mi lehet az oka?
Hol tudnék olyan alkalmi lányt találni akinek ilyen?
21F
Szerinted igénytelen az ilyen punci???
Ha igen akkor nem vagy férfi!!!
Nekem is ilyen van és egészen addig szégyelltem, amíg nem volt egy barátom, aki azt mondta, hogy nagyon szép és neki nagyon tetszik. Azóta elfogadtam :)
Szóval jó, hogy vannak ilyen férfiak!
Mi ez a sok megnyilvánulás, hogy a felnőtt nőknek salátás a puncijuk??? Ti hány évesek vagytok, szerencsétlenek?? Érdekes, én nő vagyok, de nem salátás a puncim... ha véletlenül ilyennel hoz össze titeket az élet...hogy nem salátás a puncija a nőnek és meglátjátok, akkor fintorogtok egyet és inkább elkülditek a lányt vagy mi? Van nektek eszetek? Ez nem a korral függ össze, hanem a genetikával, ti agyhalott barmok! Hogy lehet ilyen degradálóan beszélni másnak a nemi szervéről? És csoda, hogy egyre jobban csalódok a férfinemben és már szexelni sincs kedvem, mert ilyen debil senkik léteznek...
Kérdező, te is csak amiatt írtad ki a kérdést, mert reménykedtél benne, hogy találsz magadnak itt nőt... szerencsétlen.
Férfi vagyok kedves kérdező csupán én minőségre megyek.
Nem veszek opelt ha mercédesz a kedvencem!
F/42
Nekem is saláta:)
Keress inkább barátnőt és ne alkalmit:)
Igaza van a 15-ös válaszolónak. Egyáltalán nem korfüggő az, hogy kinek salátás, kinek nem salátás a nemi szerve. Ez genetika, semmi több annál. Nekem 13-15 éves koromban is salátás volt, most is ugyanolyan több mint 25 évesen.
Nem kérek privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!