Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonz ennyire a saláta punci?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az olyan női nemi szerv aminek kilógnak a kisajkai. Nagyon izgató szerintem, csodálatos:P
Szerintek ennek mi lehet az oka?
Hol tudnék olyan alkalmi lányt találni akinek ilyen?
21F
2018. okt. 23. 13:04
1/22 anonim válasza:
En is azt imadom!
Egyszeruen megvadulok erte
2/22 anonim válasza:
Szerintem csak az az oka hogy felnőtt férfi vagy és nem kislányokhoz vonzódsz
4/22 anonim válasza:
Nekem is saláta van!!Eléggé kilóg a kisajkam!!De a pasim imádja!!
5/22 anonim válasza:
Nekem is saláta puncim van. Szerintem elég ronda mert fodros a széle és barnás árnyalatú. De eddig panasz nem volt rá.
30N
6/22 he84 válasza:
Nyilván mert ez vonz téged jobban, ilyen vagy, ennyire egyszerű az oka. Semmi baj nincs vele. Nekem is saláta, ám nem keresek senkit, nem kérek privit!
7/22 he84 válasza:
Figyelj 5-ös válaszoló, nem ronda az, hanem ilyen és ez nem szépségverseny. Na meg sokaknak bejön.
8/22 anonim válasza:
Teljesen normális, ha ez tetszik. Serdülőkorban a lányok többségének a szeméremajkai színre és méretre is megváltozik a hormonok hatására, avagy "megérnek". Tudat alatt v. ösztönök miatt azt gondolhatod, hogy ez a felnőtt/érett nőiesség jele, ezért vonzódsz hozzá.
Tudtommal az a ritkaság, akinek pubertás után is babapuncis marad, statisztikailag könnyebben találhatsz salátásat.
9/22 anonim válasza:
5 vagyok. Nincs barátom de nem itt fogok keresni magamnak. Bocs fiúk🤣
10/22 anonim válasza:
Azèrt mert nöt akarsz, nem kislányt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!