Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saláta puncis csajok! Miért nem fogadjátok el?
Miért nem tetszik nektek a puncitok? Csak mert itt az oldalon úgy látom sok lányt zavar, hogy neki az van.
Szerintem meg az az igazi, nőies punci és nem én vagyok az egyetlen férfi, aki oda van érte...
Eleinte nem voltam kibekulve vele,pedig nem extrem modon lognak az ajkaim:) de mindig dicsertek, mar szepnek talalom :)
22l
Salis
Pont leszarom h milyen alaku formájú van a lábbam között
Pina azt csókolom
24N
Őszintén én úgy feküdtem le es voltam 4 evig a parommal hogy en sose tudtam, hogy letezik babapunci:D
Mikor szakitottunk kb. mostansag jott fel egy ilyen kerdes es csak neztem hogy mirol irnka:D azt hittem mindenki babap.-val szuletik aztan salis lesz felnott korara.
Mert az enyem is eleinte baba volt, majd salis lett :D
Teljesen elfogadtam, h ez a korral jon, de ezek szerint nem :D
Na mindegy. :D nekem ettol fuggetlenul nincs bajom vele,remelem a kovetkezo baratomnak se lesz.:D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!