Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akart szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akart szexelni velem a férfi?

Figyelt kérdés
Már jó ideje ismerkedünk és úgy éreztem, Ő is szeretne már szeretkezni, többször tett rá utalást. Ezért arra gondoltam meglepem mire jön és előkészülve vártam. Mindent hangulatosan előkészítettem, finom illat, ágy, én pedig szexi fehérneműben vártam, hogy a fürdő kísérjem mosakodni, miután végre megtörténhet. Sokszor stresszes az igaz, de nem mondhatnám, hogy jól fogadta. Vacsorát is készítettem, hogy tényleg minden szuper legyen, az óvszer is már az ágy mellett volt. Szóval neki már tényleg semmi dolga, gondja nem lett volna, de csak húzta a száját. Jó, elismerem nem vagyok csodaszép testű nő, de egész eddig nem azt mutatta, hogy nem érdeklem. Nem tetszettem neki ruha nélkül?
2018. okt. 23. 13:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Ezt nőként mondom. Ez a készülődés túlságosan a romantikus kategóriába esik, amit hollywoodi filmekben látni. Szerelmes embereknél talán belefér (nekem akkor se), de ha a pasi csak alkalmit akart tőled vagy szexkapcsolatot, tuti besokallt. Ettől a romantikus felvezetéstől az lehetett a benyomása, hogy te nem szimplán szexelni, hanem egyenesen szeretkezni akartál. Tehát joggal feltételezheti, hogy esetleg többet érzel, míg ő csak vonzónak tart, ezért húzhatta be a kéziféket.
2018. okt. 23. 14:05
 12/20 A kérdező kommentje:
14:05 : Én sem azt szeretném, hogy életünk végéig együtt éljünk, de jó ötletnek tartottam, hogy előkészítsek mindent. Nekem fontos lett volna ez az alkalom vele, hiszen az első közös, ezért is készültem. Csak azt akartam, hogy gondtalanul jól érezzük magunkat.
2018. okt. 23. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Egyre több ilyen "férfi" van sajnos. Tapasztalat.
2018. okt. 23. 14:21
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

"Én sem azt szeretném, hogy életünk végéig együtt éljünk"

Az lehet, de ezzel pont azt éreztetted.

2018. okt. 23. 14:21
 15/20 anonim ***** válasza:
3%

Fordult a kocka!

És a mostani nőknek ez furcsa pedig az én időmben pont ilyenek voltak a nők, most épp vissza kapják!

Nem kell ezen kiakadni, azt kapjátok ami jár nektek.

F/42

2018. okt. 23. 15:36
 16/20 mikeXxX ***** válasza:
67%
Ha valaki erre húzza a száját az egy paraszt szerintem . 39f
2018. okt. 23. 18:32
 17/20 A kérdező kommentje:
14:21 : Szerintem eddig sem éreztettem vele, hogy rá akarnék akaszkodni és ezzel sem akartam semmi olyanba behúzni, amit nem akar, máskülönben nem vettem volna magam egy doboz óvszert is.
2018. okt. 23. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Nem ismerted meg , nem tudtad hogy hogyan szereti, mi az amit elfogad és mit szeret, mi inditja be.

Én se szeretem az ilyen nyálas , csöpögő partizán akciókat. Nem szeretem például azt se ha a nő veszi le a bugyit. Ez a férfié. Sőt egyszer volt olyan hogy lefeküdt a csaj , szét tette a lábát és mondta hogy , NA JÖHETSZ. Ezzel mindent lelombozott, semmihez nem volt kedvem. De persze biztos van akinek ezek tetszenek, vagy beinditják amit te is csináltál.

Biztos hogy nem az alakoddal volt baj.Legközelebb hagyd meg ezt a férfinak.

2018. okt. 23. 18:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Ennek ezer oka lehet, nincs kizárva hogy izgult ha régen nem volt semkivel, nem akar csalódást okozni, vagy csak egészegyszerűen nem számolt azzal hogy ennyire odaadó vagy. Nagyon kedves gesztus volt tőled, süt rólad hogy szeretnéd őt, biztos ő is tudja ezt, nem biztos hogy érdemes feladni. Nagyon kedves lány lehetsz, drukkolok neked👍🤞🍀.

Aljalmasint meg is írhatnád hogy hogy sikerült☺️.

2018. okt. 24. 08:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt is el tudom képzelni, hogy még ha akart is volna veled lenni, akkor azt durván, mocskosan, ha lehet ilyet mondani, viszont ez a romantikus körítés nem ezt az oldalát hozta volna elő. Ha előtte utalt rá, hogy szexelne veled, azt nem lassan, szenvedélyesen akarta volna csinálni. Csak tippelek, de tudok férfi aggyal gondolkodni nő létemre, tuti az érzelmi háttérrel volt gondja.
2018. okt. 24. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!