Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akart szexelni velem a férfi?
Figyelt kérdés
Már jó ideje ismerkedünk és úgy éreztem, Ő is szeretne már szeretkezni, többször tett rá utalást. Ezért arra gondoltam meglepem mire jön és előkészülve vártam. Mindent hangulatosan előkészítettem, finom illat, ágy, én pedig szexi fehérneműben vártam, hogy a fürdő kísérjem mosakodni, miután végre megtörténhet. Sokszor stresszes az igaz, de nem mondhatnám, hogy jól fogadta. Vacsorát is készítettem, hogy tényleg minden szuper legyen, az óvszer is már az ágy mellett volt. Szóval neki már tényleg semmi dolga, gondja nem lett volna, de csak húzta a száját. Jó, elismerem nem vagyok csodaszép testű nő, de egész eddig nem azt mutatta, hogy nem érdeklem. Nem tetszettem neki ruha nélkül?2018. okt. 23. 13:03
1/20 anonim válasza:
Ha el vagy hízva, lehet nem tetszel neki.
2/20 anonim válasza:
Nem tudjuk, hogy tetszettél e neki fehérneműben vagy ruha nélkül sajnos.
3/20 anonim válasza:
Szerintem túlságosan is kész tények elé állítottad, mindent megterveztél, ahelyett, hogy hagytad volna, hogy spontán történjen meg.
Én se szeretnék ilyen együttlétet. Biztos jobban örült volna, ha mondjuk áthívod, beszélgettek a TV előtt, és mondjuk egy laza csókolózásból megy át a dolog szexbe.
Ez nagyon jó ötlet lett volna, ha már egy ideje együtt vagytok és éltek nemi életet. De így elsőre kicsit túltoltad szerintem. Inkább attól ment el a kedve.
4/20 anonim válasza:
Hát ez első szexhez elég durva.
Nagyon túltoltad, ez 2-3 év kapcsolat után oké, de nem elsőre.
5/20 anonim válasza:
"Ha el vagy hízva, lehet nem tetszel neki."
Ezt felöltözve is látja, ha így van.Nem kell hozzá levetkőzni.Ha meg nem tetszik neki, akkor minek találkozgat a kérdezővel?
6/20 anonim válasza:
Csak találgatni tudunk! Lehet, hogy fáradt volt vagy már korábban kiverte magának mert nem erre a fogadtatásra-lehetőségre számított!
7/20 anonim válasza:
Miért,molett csajszi vagy??Vagy miért!!
9/20 he84 válasza:
Ez így elsőre túl tervezett volt neki és megijedhetett. Vagy fáradt is lehetett, ki tudja. Máskor spontán legyen tervezés nélkül, ha továbbra is együtt lesztek.
10/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy előbb kellett volna lezuhanyozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!