Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal akinek néger volt az exe? Zavarna ez titeket?
járnék
nem vagyok xenofób.. nem zavarna
"És amelyik nő négerrel járt, az maradhat a négereknél. Énmögöttem ne súgjanak össze a hátam mögött , hogy a csaja feketekék ribbanca volt."
Szóval te nem is rasszista vagy, csak félsz attól, hogy elítélnek azért amit teszel és ami eltér a "megszokottól"..
Én őszintén sajnállak, hogy rettegésben élsz de annyira azért mégsem vagy intelligens, hogy ki tudj lépni a spirálból:( Pedig csak rajtatok áll, hogy mások is félelemben fognak felnőni azért mert ti képtelenek vagytok gondolkodni és benyaljátok a, hogy a gyűlölet az egyetlen járható út!
22-es pont én is ezt akartam írni csak nem tudtam olyan szavatosan megfogalmazni. Ment a zöld kéz :)
Amúgy meg a néger is csak egy más kinézetű ember nem egy állat vagy ilyesmi hogy olyan abberált dolog lenne szexelni vele. Brazília lakossága tkp. néger-fehér keverék amihez indián meg minden egyéb is hozzájön.
Egyébként meg úgy még is ki utasítaná vissza mondjuk Eva Longoriat vagy Halle Berryt ?
Tényleg nem értem mi lenne a baj.
Most tegyük fel jön egy cserediák akár Afrikából, akár Amerikából vagy mondjuk a franciáktól. Megismerkednek, megkesvelik egymást. S elkezdenek randizni, járni. Na most ezzel mi bűnt követ el a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!