Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy a fenébe lehet szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenébe lehet szex közben megizzadni?

Figyelt kérdés

Szűz lány vagyok még,szóval a bénaságom ennek tudható be,de el nem tudom képzelni,hogy lehet megizzadni szex közben...és ne vegyük ide azt,mikor nyár van,meleg van,vagy amúgy is,valami miatt meleg van a szobában..az oké...de például télen mégis hogy hozzák ezt össze??

Sokféleképpen szoktam masztizni,van,hogy lovagló pózban is,mégsem izzadtam meg soha az életben.

Mennyire gyakori a szex közbeni izzadás?

2018. okt. 22. 00:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
65%

Nem csak leizzadni lehet, de sport sérülések sincsenek kizárva. Legalábbis találkoztam már olyan döggel, aki karmolt is :D:D

Először azt hittem csak viccel amikor azt mondta, hogy fogjam le :D

2018. okt. 22. 02:18
 22/35 anonim ***** válasza:
32%

Ez egy szűz lány esetében teljesen normális. Miért szerinted a szűz fiúk szerinted nem arra gondolnak hogy mikor szúrhatnak meg egy szöszi, kékszemű, nagymellű, feszes popsival megáldott karcsú csajt.

Személyszerint nekem nem az ilyen csaj az esetem de lehet hogy túl igényes vagyok

30 F

2018. okt. 22. 02:29
 23/35 anonim ***** válasza:
65%

"és az normális,hogy szűzként alig várom már,hogy a pasi farkán lovagoljak?"

Hát elég beteges vágyaid vannak, de egye franc én benne vagyok. Addig csapj le a lehetőségre, amíg még meg nem gondolom magam, mert mást nem fogsz találni erre...

2018. okt. 22. 02:36
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg egy kicsit jobban azokat a filmeket akiket nézel. Lovagló pózban a nő konkrétan ugrál, gugolasokat végez. Az azért mozgás. Állva se egyszerű a történet. A pasi se csak a csípőjét mozgatja. Szinte egész testtel oda teszi magát. + Míg a maszti 10 perc a szex lehet több óra is
2018. okt. 22. 08:16
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha egyszer jól és szenvedélyesen megd.gnak, rájössz.
2018. okt. 22. 08:29
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem izzasztjátok meg a másikat akkor nem is szexeltek.
2018. okt. 22. 09:46
 27/35 A kérdező kommentje:
nahát..kezditek a kedvemet meghozni egy jó kis kiadós,megizzadós szex csatához,olyan szépen írtok róla :))) már kezdem egy kicsit kevésbé cikinek látni,sőt,lassan már izgat is a gondolat
2018. okt. 22. 12:21
 28/35 anonim ***** válasza:

Ha odateszi magát mindkét fél akkor meg lehet izzadni és izomláz is lesz mellé.

N

2018. okt. 22. 13:46
 29/35 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a fajta izzadás az egyedüli ami jó izzadás, én szeretek szex közben izzadni, és meglátod majd, hogy te sem bánod majd. Sokkal jobb mint konyhában izzadni, vagy a témazáró doga előtt izzadni, én pl az igazgatói irodában izzadtam qrva sokat😂. Azt viszont kifejezetten imádni fogod amikor a szíved választottja farkán lovagolsz majd, és kilüköd a gyöngyöket a melkasán😉. Szintén örjítő látvány egy nő fenekén az izzadság, ahogy a fény megcsillan a puha bőrön. Arról nem is beszélve, hogy olyankor az érintés is sikamlósabbá válik, ezáltal érzékibbé. Szeretni fogod az izzadást, biztos lehetsz benne😉. Mégegy hely eszembe jutott ezen kívül ahol szeretek izzadni, nyáron a Balatonparton a puha homokban fekve, és hűs fröccsöt szorongatok a kezemben😎👍
2018. okt. 22. 17:04
 30/35 A kérdező kommentje:

:)))

tényleg nem fogom bánni,olyan jól leírtátok :)

2018. okt. 22. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!