Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenébe lehet szex közben megizzadni?
Szűz lány vagyok még,szóval a bénaságom ennek tudható be,de el nem tudom képzelni,hogy lehet megizzadni szex közben...és ne vegyük ide azt,mikor nyár van,meleg van,vagy amúgy is,valami miatt meleg van a szobában..az oké...de például télen mégis hogy hozzák ezt össze??
Sokféleképpen szoktam masztizni,van,hogy lovagló pózban is,mégsem izzadtam meg soha az életben.
Mennyire gyakori a szex közbeni izzadás?
Szűz lányként eléggé magabiztosan nyilatkozol arról, hogy milyen mozgás van szex közben... :)
Igenis, ha jó a szex, hevesek a mozdulatok, összetapadnak, melegítik egymást, megizzadnak a partnerek. De ez egyáltalán nem zavaró, nem gusztustalan. Lezuhanyoznak utána.
A szex is mozgásforma, ez is fáraszt, pláne, hogy összemelgszik a 2 fél. Ez kellemes izzadás, jó érzés mikor tapadok a páromhoz. :)
22/lány
Tudod, azok az emberek, akik nem csak fekszenek, mint egy darab fa, azoknak mozgásban vannak az izmaik, és könnyen megeshet, hogy megizzadnak
Amig nem volt fülledt, izzadt szexben részed, addig nem is szexeltél igazán
Jah bocs... te még egyáltalán nem szexeltél 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!