Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy a fenébe lehet szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenébe lehet szex közben megizzadni?

Figyelt kérdés

Szűz lány vagyok még,szóval a bénaságom ennek tudható be,de el nem tudom képzelni,hogy lehet megizzadni szex közben...és ne vegyük ide azt,mikor nyár van,meleg van,vagy amúgy is,valami miatt meleg van a szobában..az oké...de például télen mégis hogy hozzák ezt össze??

Sokféleképpen szoktam masztizni,van,hogy lovagló pózban is,mégsem izzadtam meg soha az életben.

Mennyire gyakori a szex közbeni izzadás?

2018. okt. 22. 00:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon gyakori, mint ahogy minden tartós mozgásnál és itt ráadásul még a két test is melegíti egymást. (Gondolom láttad már filmekben, hogy bizonyos körülmények között az emberek összebújnak, hogy ne fagyjanak meg. Na, ez nem véletlen.)
2018. okt. 22. 01:31
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Szűz lányként eléggé magabiztosan nyilatkozol arról, hogy milyen mozgás van szex közben... :)

Igenis, ha jó a szex, hevesek a mozdulatok, összetapadnak, melegítik egymást, megizzadnak a partnerek. De ez egyáltalán nem zavaró, nem gusztustalan. Lezuhanyoznak utána.

2018. okt. 22. 01:32
 13/35 A kérdező kommentje:
hát vak azért nem vagyok :))
2018. okt. 22. 01:33
 14/35 A kérdező kommentje:
arányokat tudtok mondani,hogy hány alkalomból hányszor izzadtok meg?
2018. okt. 22. 01:35
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

A szex is mozgásforma, ez is fáraszt, pláne, hogy összemelgszik a 2 fél. Ez kellemes izzadás, jó érzés mikor tapadok a páromhoz. :)

22/lány

2018. okt. 22. 01:44
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok arányt mondani....elég sokszor. Előző 22/lány voltam.
2018. okt. 22. 01:44
 17/35 A kérdező kommentje:
oké köszi
2018. okt. 22. 01:45
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, azok az emberek, akik nem csak fekszenek, mint egy darab fa, azoknak mozgásban vannak az izmaik, és könnyen megeshet, hogy megizzadnak

Amig nem volt fülledt, izzadt szexben részed, addig nem is szexeltél igazán

Jah bocs... te még egyáltalán nem szexeltél 😂😂😂

2018. okt. 22. 01:50
 19/35 A kérdező kommentje:
hát nem még :)
2018. okt. 22. 01:57
 20/35 A kérdező kommentje:
és az normális,hogy szűzként alig várom már,hogy a pasi farkán lovagoljak?
2018. okt. 22. 01:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!