Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazi orgazmus?

Figyelt kérdés

Számos statisztikában azt olvasom, hogy a nők túlnyomó része képtelen a vaginálisorgazmusra. Mégis szinte minden férfi ismerősömtől azt hallom, hogy többször is eljuttatják a lányt a csúcsra.

Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy egy lány egy valódi orgazmus után nemigazán tudja folytatni a szexet, remeg fáj stb.

Vélemények?

2018. okt. 21. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én ugyan remegek, de tudom folytatni :D
2018. okt. 21. 19:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Engem az orgazmusuk után max szopni szoktak de nem dughatom vissza...
2018. okt. 21. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A lányoknál ez változó, nem úgy működik, mint a férfiaknál. Van aki egy orgazmus után ugyanolyan érzékeny lesz, mint egy férfi, viszont van akinek több is megy. Voltam már olyannal aki 2-3 után lett érzékeny, de egy olyan lánnyal is voltam, akinek iszonyú könnyű volt orgazmust okozni, nála az 5-10 is összejött gond nélkül 20 perc alatt is, persze a vége ott is az lett, hogy már nem bírta, mert érzékeny lett.
2018. okt. 21. 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem leszek annyira érzékeny,hogy ne tudnám folytatni
2018. okt. 21. 19:30
 5/11 anonim ***** válasza:
A remegés levegő kapkodás az orgazmus része és magamból/ magunkból kiindulva orgazmus után ugyan úgy tudom folytatni és barátom is ugyan olyan merev mint előtte.
2018. okt. 21. 19:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez számomra is furcsa, hogy mindig mondják, hogy mennyire nem jellemző, pedig nekem csak olyan lánnyal volt dolgom eddig, akinek kellemetlen volt már 1 után. Persze ettől még lehet igaz és csak nálam jött ki így.

És szintén ezt tapasztaltam, hogy 1 után kellemetlen, volt aki azt mondta, hogy többet nem is tud, pedig belement, hogy folytassuk. A mostani barátnőm viszont képes többre. Annyi, hogy az első után kicsit óvatosabb vagyok pár percig. Egyszer 3x ment el, de akkor csak a kezemet használtam. Utána lefeküdtünk és 1 óra múlva nem bírtam és újra felkeltettem és csináltam és akkor még 1x. Persze ez egyedi eset volt, de azt lehet mondani, hogy a 2. nála könnyen jön, inkább az elsővel kell megszenvedni, bár olykor még azzal sem.

Amúgy sokszor hallani azt a baromságot is, hogy a salátások sokkal jobban élvezik. Jelen esetben ennek a lánynak a legszebb baba van amit valaha láttam és mégis minden módon tud élvezni és mint írtam többször is.

2018. okt. 21. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:
'Ez számomra is furcsa, hogy mindig mondják, hogy mennyire nem jellemző, pedig nekem csak olyan lánnyal volt dolgom eddig, akinek ment vaginálisan is. Persze ettől még lehet igaz és csak nálam jött ki így.'
2018. okt. 21. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt akartam írni csak a továbbiakban írt mondat ment oda, mert a tenyerem tövét nem szereti a touchpad gépelés közben...
2018. okt. 21. 19:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha elég ügyes a partner, simán van 2-3 csikló orgazmusom is, mire ő elmegy, és nem fáj utána semmi Szerintem ez lány függő, de a hüvelyi orgazmus után valahogy érzékenyebbé válik minden belül, és akkor kell egy kis pihenő.
2018. okt. 21. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok gyakorlás kérdése. Nekem majdnem 2 év kellett, mire eljutottam oda, hogy tényleg nagyon élvezem a szexet és csak a hüvelyi ingerlés is elég ahhoz, hogy "majdnem" érzésem legyen, amihez elég egy kis simogatás és már elmegyek. Fontos az, hogy a partner figyeljen a nő jelzéseire, akár egy mozdulatból vagy egy sóhajtásból is tudja, hogyan élvezi. Persze, itt is fontos a kommunikáció, de egy idő után már olyan összhang lesz a pár között, hogy szavak nélkül is értik egymást.

N

2018. okt. 21. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!