Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi orgazmus?
Számos statisztikában azt olvasom, hogy a nők túlnyomó része képtelen a vaginálisorgazmusra. Mégis szinte minden férfi ismerősömtől azt hallom, hogy többször is eljuttatják a lányt a csúcsra.
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy egy lány egy valódi orgazmus után nemigazán tudja folytatni a szexet, remeg fáj stb.
Vélemények?
Ez számomra is furcsa, hogy mindig mondják, hogy mennyire nem jellemző, pedig nekem csak olyan lánnyal volt dolgom eddig, akinek kellemetlen volt már 1 után. Persze ettől még lehet igaz és csak nálam jött ki így.
És szintén ezt tapasztaltam, hogy 1 után kellemetlen, volt aki azt mondta, hogy többet nem is tud, pedig belement, hogy folytassuk. A mostani barátnőm viszont képes többre. Annyi, hogy az első után kicsit óvatosabb vagyok pár percig. Egyszer 3x ment el, de akkor csak a kezemet használtam. Utána lefeküdtünk és 1 óra múlva nem bírtam és újra felkeltettem és csináltam és akkor még 1x. Persze ez egyedi eset volt, de azt lehet mondani, hogy a 2. nála könnyen jön, inkább az elsővel kell megszenvedni, bár olykor még azzal sem.
Amúgy sokszor hallani azt a baromságot is, hogy a salátások sokkal jobban élvezik. Jelen esetben ennek a lánynak a legszebb baba van amit valaha láttam és mégis minden módon tud élvezni és mint írtam többször is.
Sok gyakorlás kérdése. Nekem majdnem 2 év kellett, mire eljutottam oda, hogy tényleg nagyon élvezem a szexet és csak a hüvelyi ingerlés is elég ahhoz, hogy "majdnem" érzésem legyen, amihez elég egy kis simogatás és már elmegyek. Fontos az, hogy a partner figyeljen a nő jelzéseire, akár egy mozdulatból vagy egy sóhajtásból is tudja, hogyan élvezi. Persze, itt is fontos a kommunikáció, de egy idő után már olyan összhang lesz a pár között, hogy szavak nélkül is értik egymást.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!