Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudom elengedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nacui kérdése:

Miért nem tudom elengedni magam szex közben?

Figyelt kérdés

Volt már jó pár kapcsolatom, olyan is ami évekig tartott, de egyszerűen nem tudom elengedni magam.

Azt vettem észre, hogy egy szex kapcsolatban, vagy csak spontán 1-2 alkalmas szexben teljesen nyitott vagyok mindenre, több mindent bevállalok, jobban élvezem.

De kapcsolatban egyszerűen vissza fogom magam. Olyan is volt már, hogy szex kapcsolatból lett kapcsolat, és miután kapcsolat lett belőle utána már vissza fogtam magam, pedig előtte teljesen nyitott voltam.

23/L

2018. okt. 21. 15:18
 1/5 he84 ***** válasza:
Valószínűleg valamiért mereven, túl óvatosan állsz hozzá a komoly kapcsolatokhoz. Erre neked kell rájönnöd és próbáld megoldani.
2018. okt. 21. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
esetleg mert az "komoly". ezért mit gondolna rólad, ha olyan "ribis" dolgokat csinálnál?
2018. okt. 21. 18:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Valszeg semmit. Volt akivel 3 évig jártam, tudta milyen a fantáziám, tudta milyen bevállalós vagyok sőt szex kapcsolattal kezdtük, és még külön kérte is, hogy legyen olyan, mint előtte, de valahogy egyszerűen már nem ment.
2018. okt. 21. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem kimondottan bdsm szexkapcsolatnak indult a dolog. nagyon jól is érzetül magunkat, aztán, miután párkapcsolat lett, valahogy nem tudtam már megtenni vele azokat a dolgokat, amiket előtte....
2018. okt. 21. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon is létező jelenség, én is ismerem. A feleségemmel sose tudnék olyan dolgokat csinálni, úgy beszélni, ahogyan a szeretőmmel könnyedén tudok. Pedig azt gondolom, neki is ugyanúgy tetszene, rá is úgy hatna.

Tulajdonképpen sajnálom a dolgot...

2018. okt. 22. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!